Március 28. Szűz növő Hold – Rendrakás, önelemzés

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és alapos belső nagytakarítást végezzünk.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.28. 16 óra 30 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
03.29. 3 óra 25 perc,
Hold – Mars trigon
A hajnali hatás felébreszthet bennünket, mert határozott, energikus energiákkal tölt fel minket. Érdemes délelőtt hasznosítani ezt, és határozottan lépni feladatainkban.
03.29. 7 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Az ébredésünket a kitartó energiák is segítik, ma leginkább az aprólékosságot igénylő feladatokat, a tervezést, rendezést részesítsétek előnyben.
03.29. 17 óra 50 perc,
Hold – Neptunusz szembenállás
A délutáni energiák már korántsem annyira kedvezőek, némi zavart érezhetünk magunkban. Próbáljátok megtalálni az egyensúlyt a kötelező feladatok és aközött, amit szívetek szerint tennétek.
03.30. 4 óra 50 perc, Hold – Plútó trigon
Egy “jó” fényszög, de ha nem vagyunk résen, kellemetlen hatást is okozhat. A Szűz jegyében járó Hold miatt, a Plútó (előhozva a tudattalan emlékeket), most inkább a tökéletlenség érzését erősítheti fel bennünk. Mivel sokakat még álmában ér a hatás, ezért előfordulhatnak kellemetlen álmok.
03.30. 7 óra, Hold – Jupiter szextil
Az Univerzum nem bízza a véletlenre a mai reggeli hatásokat, megérkezett a nagy feltáró Jupiter is, hogy valóban mélyre lássunk magunkban. Legyetek hálásak érte, hiszen segíteni próbál, és ha hagyjátok akkor jóindulatú oldalát ismerhetitek meg. Tudatosan figyeljétek magatokat, hogy észrevegyétek mindazt, amit a holnapi Teliholdkor el kell majd engednetek.
03.30. 19 óra 51 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.