Március 26. Bika növő Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
03.26. 14 óra 36 perc, Hold a Bika jegyébe lép
03.26. 15 óra 15 perc,
Hold – Szaturnusz kvadrát
A hatásnak köszönhetően kissé nehezebben viseljük a bezártságot, a korlátozást. Próbáljátok tudatosan elfogadni, hogy most nem tehetünk azt amit akarunk. Igyekezzetek magatok számára nem unalmas elfoglaltságot választani, aki teheti menjen ki a kertbe, aki pedig négy fal közé szorult, az most tárja ki az ablakot és egyszerűen csak töltse meg otthonát friss levegővel.
03.27. 0 óra 30 perc, Hold – Uránusz együttállás
Nyugtalanságot hozhat a hatás, ami megzavarhatja nyugodt alvásunkat. A szabadságvágyó energiák dolgoznak, próbáljátok megnyugtatni magatokat valamilyen módon, ha felriadnátok.
03.27. 10 óra,
Hold – Merkúr szextil
Az energiának köszönhetően most jöhetnek a gyakorlati tennivalók. Azonban mindenképpen azt részesítsétek előnyben ami szívetek szerinti.
03.28. 5 óra, Hold – Neptunusz szextil
Az délelőtt folyamán sokat tehetünk vágyaink megteremtéséért, egyesíteni tudjuk a materiális és a spirituális energiákat ehhez.  Bátran kényeztethetjük magunkat, minden más pedig megvár minket.
03.28. 14 óra és 17 óra között, Hold – Jupiter trigon, Hold – Vénusz szextil, Hold – Plútó trigon
Főleg Hölgyeknek ajándék ez hatáskupac. Erőt kapunk ahhoz, hogy egyesítsük női energiánkat, és felismerjük a korlátozó meggyőződéseinket, és változtassunk rajta. Ugyanakkor általánosságban is segít, hogy előre lépjünk anyagi és érzelmi ügyekben. Bármilyen konfliktus helyzet most az akadályozó meggyőződésekre akar rávilágítani, figyeljetek tudatosan!
03.29. 0 óra 5 perc, Hold – Mars trigon
Elég aktív, akár küzdelmes álmokat, nyugtalanságot okozó hatás.
03.29. 20 óra 20 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.