Március 24. Kos fogyó Hold, Újhold – Önérvényesítés másként

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Az Újholddal a teremtés időszakába lépünk. Most itt az ideje, hogy ne halogassatok tovább és lépéseket tegyetek a változásokért!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.24. 1 óra 57
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
03.24. 2 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Még álmunkban érkezik a sors teremtést segítő hatása. Reggel már érezhetjük a higgadtságot, de a céltudatosságot is.
03.24. 10 óra 28 perc, ÚJHOLD
03.26. 1 óra és 4 óra között, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Plútó kvadrát
Álmunkban rendesen felkavarják a tudattalanunkat ezek a hatások. Akár rossz álmok, akár hirtelen felriadás is megzavarhatja a nyugalmunkat. Ébredés után is érezhetjük az utóhatását nyomasztottságban, de ne hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok. Gondoljatok jó és szép dolgokra, adjatok hálát az egészségetekért és az életetekért.
03.26. 8 óra,
Hold – Mars kvadrát
A délelőtt folyamán nagy feszültséget érezhetünk, ha korlátozva érezzük akaratunkat. Nehezen viseljük az ellentmondást, a más véleményt, ami miatt belekeveredhetünk konfliktusokba. Igyekezzetek türelmesebbek lenni, és ha nem megy akkor inkább kérjétek, hagy dolgozhassatok egyedül ebben az időszakban.
03.26. 14 óra 36 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.