Március 19. Vízöntő fogyó Hold – Szabadság egy kicsit másként

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

 

Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
03.19. 2 óra 15 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

03.19. 11 óra, Hold – Uránusz kvadrát
Nem teszi most könnyebbé a helyzetünket ez a hatás, most sokkal nehezebben tűrjük a korlátozást, az otthon maradást. Minden idegesítővé válhat, legszívesebben kirohannánk a világból. Ne kötözködjetek másokkal, inkább dobjátok fel valami különleges elfoglaltsággal a délelőttötöket.
03.20. 10 óra, Hold – Vénusz kvadrát
Ismét egy nem túl kellemes energia, ami megint felboríthatja a belső egyensúlyunkat. Igyekezzetek pozitív híreket keresni, és a jót, az egészséget vizualizálni! Legyen a napi program, hogy minél több pozitív gondolatot osztotok meg másokkal.
03.21. 13 óra 32 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.