Március 19. Szűz növő Hold – Rendrakás, önvizsgálat

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.19. 2 óra 41 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
03.19. 3 óra 40 perc,
Hold – Uránusz trigon
Megint hajnalban érkezik az uránuszi hatás felborítva a nyugodt alvásunkat. Álmainkban az energia belső kritikusunktól szeretne megszabadítani, hogy ne kételkedjünk magunkban.
03.20. 5 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Csalódottan, erőtlenül ébredhetünk ezen a reggelen, ami ennek a hatásnak köszönhető. De nem kell elkeseredni, ne hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok ez az érzés, mantrázzátok jó sokszor: Bármire képes vagyok!
03.20. 9 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Merkúr szembenállás
Kissé nehézkes a folytatás, mert az ész és a szív nem találja a közös hangot. Azonban ennek megoldásához most a sorsikus segítséget is megkapjuk, hogy rálátásunk nyíljon lelkünk vágyára és kontrollálni tudjuk gondolati csapongásunkat.
03.20. 15 óra, Hold – Plútó trigon, Hold – Mars trigon
Hihetetlen energiát kapuk ahhoz, hogy rendszerezzünk és kitartóan tegyük a dolgunkat. Főleg az aprólékosságot, precizitást igénylő feladatoknak kedvez. Arra azonban figyeljetek, hogy a hatás felerősítheti a maximalizmust és a kishitűséget is.
03.20. 16 óra 20 perc, Hold – Jupiter kvadrát
ha az előbbi hatás rossz oldalának engedtetek, akkor ez a hatás most a maradék hiteteket is megtépázhatja. Ha engeditek. Nem szabad elkeseredni, erősítsétek a belső hiteteket, irányítsátok a fókuszotokat a szépre és jóra. Élvezzétek a madarak csicsergését, a nyíló virágok szépségét.
03.21. 2 óra 27 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Hordozható növények átültetése, évelők gyökereinek szétszedése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.