Március 17. Oroszlán növő Hold – Kreatív napok

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Még teremtő időszakban járunk. Oroszlános napokon erősítsétek önbizalmatokat, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
03.17. 1 óra 57 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
03.17. 2 óra 50 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
A hajnali feszült hatás könnyen felébreszthet bennünket. Arra érzékenyeknél okozhat heves szívdobogást, lábszárgörcsöt, de egyszerűen csak zaklatottságot. Főleg azoknak okoz nehézséget, akik saját szabadságvágyukat elfojtják.
03.18. 10 óra 30 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Belső egyensúlyunkat boríthatja fel ez az állás, így most ne kívül keressétek az okot, hanem összpontosítsatok arra, hogy ti magatok rendbe legyetek. Ellenkező esetben a kapcsolatok harmóniájára is rossz hatással lehet az energia.
03.18. 13 óra 5 perc, Hold – Mars kvadrát
Óvatosan este az indulatokkal! Ez egy feszültséget keltő hatás, könnyen konfliktust okozhat, ami a már említett belső konfliktus miatt történhet meg. Tehát ne reagáljatok ösztönösen, mindig keressétek a bennetek lévő okot és azt oldjátok meg.
03.18. 16 óra 15 perc, Hold – Jupiter trigon
A délutáni hatás igen kegyes hozzánk, hittel, optimizmussal és lelkesedéssel tölt fel bennünket. Önbizalmunk most szilárd, csak vigyázzatok a mértéktelenségre, ne akarjatok mindenkit irányítani.
03.19. 2 óra 41 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés: Pázsitgereblyézés, ágyások porhanyósítása, ribizlibokor, gyümölcsfa ültetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.