Március 17. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.17. 19 óra 55 perc, Hold a Kos jegyébe lép
03.18. 11 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Elég kellemetlen hatás zavarhatja meg a délelőtt nyugalmát, hangulatilag lelombozhat minket, de főleg akkor, ha nem tudjuk akaratunkat megfékezni. Csakis olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami valóban a ti feladatotok, nem kell most mások problémáját megoldanotok!
03.18. 22 óra után egészen 03.19. hajnali 1 óráig, Hold – Vénusz együttállás, Hold – Merkúr együttállás
Nem mondhatni, hogy könnyebbé teszi az elalvást ez a kettős hatás. Vasárnap lévén még azt sem tudom ajánlani, hogy menjetek bulizni. Legjobb, ha úgy készültök fel az alvásra, hogy jól kimozogjátok magatokat.
03.19. 10 óra 5 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja a délelőtt nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. Ez most könnyen okozhat hatalmi villongásokat, vitás helyzeteket, úgyhogy csak óvatosan az indulatokkal.
03
.19. 20 óra 30 perc, Hold – Uránusz együttállás
Az este folyamán kicsit feszültebbek lehettek, akár úgy is érezhetitek magatokat, mint egy ketrecbe zárt oroszlán, robbanásveszélyes állapotba kerültetek. A Kos Hold uránuszi energiákkal együtt egy nagyon feszült hatást eredményez, így legyetek figyelmesebbek a közlekedésben, és minden másban is. 
03.20. 2 óra 6 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Ágyások kapálása, trágyázása, a kikelt paradicsom, paprikamag gyökereztetőbe ültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.