Március 14. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
03.14. 22 óra 49 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
03.14. 23 óra 30 perc,
Hold – Uránusz szextil
Jelentősen megnehezítheti ez az izgatottságot okozó hatás az elalvásunkat. Úgy érezhetjük nem találjuk a helyünket, sehogy sem jó. Próbáljatok megnyugodni, és nem a másnapi feladatokon gondolkodni.
03.16. 3 óra 20 perc, Hold – Neptunusz trigon
Érdekes álmokat, üzeneteket hozó álmaink lehetnek. Amennyiben emlékeztek ezekre, vagy felébredtek rá, írjátok le, hogy reggel tudjatok rajta gondolkodni.
03.16. 7 óra 20 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
A sorsbolygóval köszöntjük a reggelt, ami nem mondhatni túl harmonikusan ettől. Azt érezhetjük, hogy lefagynak az érzelmeink, ha a napi feladatainkra gondolunk. Próbáljátok pihenéssel, kikapcsolódással kezdeni a reggelt és majd csak később nekiállni a dolgotoknak. Az sem baj, ha úgy döntötök a délelőttöt kirándulásra szánjátok.
03.16. 9 óra 20 perc, Hold – Mars szextil
Tulajdonképpen egy segítő hatás, ha akaratotok szerint mennek a dolgok. A korlátozást viszont nehezebben viselitek, ennek hiszti lehet a vége. Ne ösztönösen reagáljatok, legyetek tudatosak! Egy újabb megerősítés arra, hogy kirándulni menjetek.
03.16. 13 óra 55 perc,
Hold – Plútó szembenállás, Hold – Merkúr trigon
Délutánra borúsabb gondolatok üthetik fel a fejüket, de most tudjátok irányítani, nem szabad sodródni a gondolatokkal. Próbáljátok figyelmeteket a jóra, az éledő természet szépségére irányítani. Pihenjetek, kertészkedjetek, ez leföldeli az érzelmi csapongást.
03.16. 19 óra, Hold – Nap trigon
Estére már helyreáll a lelki egyensúly, ha napközben tudatosan figyeltetek magatokra Szép estének nézünk elébe.
03.17. 1 óra 57 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Növények öntözése, saláta, hagyma, cikória, karfiol, kelkáposzta, spenót, egynyáriak vetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.