Március 14. Kos növő Hold – Önérvényesítő napok

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.14. 0 óra 44 perc, Hold a Kos jegyébe lép
03.14. 12 óra 25 perc,
Hold – Mars szextil
A hatásnak köszönhetően aktívnak érezhetjük magunkat, tele vagyunk tettvággyal, ami kissé nyugtalanná is tehet bennünket. Mivel az energia szétszórtságot is okozhat, ezért egyszerre csak egy feladatba fogjatok bele, és ha azzal kész vagytok, akkor jöhet a következő.
03.14. 19 óra 55 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A hatás változásokkal kapcsolatos felismeréseket hozhat, amik szükségesek ahhoz, hogy meglássuk saját önkorlátozásainkat. Akik eddig még egy helyben topogtak, azok számára kellemetlenkedő lehet, mert a nyomasztás által akarja mozdulásra bírni. Ugyanakkor könnyen rágörcsölhetünk elképzeléseink megvalósítására, ami könnyen konfliktust okozhat.
03.15. 15 óra 40 perc, Hold – Jupiter szextil
A délutáni hatás kimondottan támogat minket abban, hogy erősítsük belső hitünket, lelkesedésünket elképzeléseinkkel kapcsolatosan. Szintén egy nyugtalanságot okozó hatás, ha épp nincs kedvünkre való feladatunk.
03.16. 4 óra 40 perc, Hold – Plútó kvadrát
Felforgató, romboló erejű hatás érkezik hajnalra, ami könnyen megjelenhet felkavaró álmokban, vagy akár fel is ébreszthet bennünket. Hatását nehezebben kerülhetjük ki, mert tudattalanunkban lévő, még feldolgozatlan élmények, gerjesztik a feszültséget.
03.16. 11 óra 56 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!