Március 12. Vízöntő fogyó Hold – Felszabadító energiák!

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

Az elengedés végén járunk, de még mindig van lehetőségünk elengedni a fölösleges terheinket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
03.12. 23 óra 43 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
03.13. 16 óra 20 perc,
Hold – Vénusz szextil
Igazi harmonikus állás, ami kiegyensúlyozottságot okoz, de ehhez szükséges, hogy saját magunkat helyezzük a középpontba.
03.13. 21 óra 50 perc, Hold – Merkúr szextil
A szívünk és az eszünk kéz a kézben jár ezen az estén, így képessé válunk arra, hogy meghalljuk belső bölcsességünket, és gondolataink is támogatóul szegődjenek ehhez.
03.14. 21 óra 50 perc, Hold – Jupiter kvadrát
A jupiteri hatás siet segítségünkre, hogy meglássuk még azokat az elbizonytalanító automatizmusokat, amik még működnek bennünk. Figyeljétek magatokat mint egy kívülálló, milyen helyzetekbe kerültök, hogyan reagáltok, el tudnak e még mások bizonytalanítani saját céljaitoktól?
03.15. 4 óra 30 perc, Hold – Uránusz szextil
Ez a hatás zaklatottságot okozhat nyugalmi állapotban, így könnyen előfordulhat, hogy felriadunk, ha túlzottan bezártnak érezzük magunkat életünkben. Főleg azt érezhetjük, hogy nehezebben kapunk levegőt, asztmásoknál pedig határozott tüneteket okozhat.
03.15. 8 óra 30 perc, Hold – Mars szextil
A szerelmesek napjának délutánján egy igazán kedvező energiát kapunk, ami főleg abban segít, ha valamilyen különleges ajándékkal lepjük meg kedvesünket.
Akik nem ünnepelnek, azok se keseregjenek, mert igen energikus délutánjuk lehet, amikor lelkesen végzitek feladataitokat.
03.15. 11 óra 10 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Ébreszd fel a benned lévő erőt! Gyere velem nyári elvonulásomra!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés: Brokkoli, egynyári növények vetése, futórózsa kiültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.