Március 12. Skorpió fogyó Hold – Érzelmi hullámvasút

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől. Éljétek meg a csodás újjászületést az Újhold energiájának segítségével
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
03.12. 10 óra 28 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
03.12. 17 óra 15 perc, Hold -Uránusz szembenállás
Zaklatottságot hozhat ez az állás, ami miatt idegesebbnek, feszültebbnek érezhetjük magunkat. Emiatt könnyebben kerülhetünk konfliktusokba, és tüskésebbek is lehetünk. Tervezzetek olyan programot, ami feldob benneteket és lehetőleg kerüljétek a médiát és a pánikolókat.
03.13. 0 óra 10 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Szerencsére ez a feszült állás éjszaka érkezik, így reméljük csak nyugtalan álmokban jelenik meg, ami fel is oldja a belső feszültségünket.
03.13. 16 óra, Hold – Mars szextil, Hold – Neptunusz trigon
Érzékenységet, lobbanékonyságot okozhat a délutáni hatás és felerősítheti szeretetlenség érzésünket. Megint nincs más dolgunk, mint szeretgetni magunkat és keresni azokat az elfoglaltságokat, amik jól esnek a lelkünknek.
03.13. 22 óra 10 perc, Hold – Jupiter szextil
Egy segítő hatás, ha változatlanul a jó dolgokon tudjátok a fókuszotok tartani. A kesergőknek, pesszimistáknak az a rossz hírem van, hogy a rossz érzéseket is fel tudja nagyítani a hatás. Elalvás előtt gondoljátok át a nap pozitív eseményeit, és dicsérjétek meg magatokat.
03.14. 2 és 3 óra között, Hold – Nap trigon, Hold – Plútó szextil
Sorsikus segítséget kapunk álmunkban, hogy minden felszínre kerüljön tudattalanunkból, ami akár a saját önmegvalósításunkat, akár párkapcsolatunk lehetőségét akadályozhatja. Lehet kicsit nyomasztó az álmunk, de ez csak a feldolgozás része, gondoljatok erre, ha felébrednétek.
03.14. 10 óra 30 perc és 11 óra között, Hold – Merkúr kvadrát, Hold – Szaturnusz szextil
Egy sorsikus vizsgát élhetünk át ebben az időszakban. Tudjuk e elménket a jelenben tartani és a jó dolgokra irányítani, vagy változatlanul ő irányít minket? Amennyiben ügyesen irányítottátok érzelmeiteket, gondolataitokat és szeretettel fordultatok magatokhoz, a sorsikus ajándék sem marad el.
03.14. 12 óra 09 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Hozz létre te is spirituális közösséget!
Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.