Március 10. Mérleg fogyó Hold – Harmónia, egyensúly teremtés

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
03.10. 11 óra 03 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
03.10. 17 óra 28 perc,
Hold – Uránusz kvinkunx
Legyetek tudatosak, mert ez a hatás külön nagy feszültséget okoz. Ne ösztönösen reagáljatok és olyan dolgokkal foglalkozzatok, amit szívesen tesztek.
03.10. 20 óra 45 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
Tanításban lehet részetek, ha nem tudtok egyensúlyt teremteni érzelmi igényetek és kényelmetek, biztonságérzetetek között. Figyeljetek befelé, szívetek megsúgja a választ.
03.11. 12 óra 45 perc, Hold – Mars kvadrát
Óvatosan dél körül, mert igen ingerlékennyé és feszültté válhatunk, ha nem akaratunk szerint mennek a dolgok. Próbáljatok lehiggadni és a saját dolgotokkal foglalkozni.
03.11. 16 óra 10 perc, Hold – Neptunusz kvinkunx
Eluralkodhat rajtunk a csalódás érzése, ha nem vagyunk résen. Lehet, hogy elképzelésünk nem z általunk elképzelt módon valósult meg, ezért érezzük rosszul magunkat, vagy ezért nem tudunk örülni a részeredményeknek. Nézzetek rá más szemszögből a nap eseményeire és keressétek benne a jót.
03.11. 20 óra 50 perc, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Nap  kvadrát
Két kellemetlenkedő hatás, ami kellemetlen feszültséget okoz bennünk és környezetünkkel és konfliktusokba keveredhetünk. Főleg akkor, ha nem hiszünk magunkban és gondjaink vannak a feltétel nélküli szeretettel. Ismerjétek fel, hogy mit akar ez az este megmutatni nektek.
03.12. 1 óra 45 perc, Hold – Plútó kvadrát
Kellemetlenkedő hatás, ami most rossz álmok formájában jelenhet meg. Tudatosítsátok magatokban, hogy ez csak egy álom, semmi köze a valósághoz.
03.12. 8 óra, Hold – Merkúr trigon
Végre egy kellemes reggel, amikor az eszünk nem vétózza meg szívünk vágyát. Egyensúlyban és harmóniában érezhetjük magunkat.
03.12. 9 óra 25 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Kissé fagyossá válhat a légkör, ha a kötelességeinkkel korlátozzuk lelki harmóniánkat. Próbáljatok kissé lelassulni, és kicsit megpihenni a feladatok közepette.
03.12. 10 óra 28 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Hozz létre te is spirituális közösséget!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.