Március 10. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Fogyó Hold időszakába még átgondolhatjátok mit tehettek magatokért Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Elengedést/teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
03.10. 10 óra 50 perc, Hold a Bak jegyébe lép
03.10. 20 óra 30 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Estére felborulhat a harmóniánk, nehezen tudjuk összeegyeztetni a kötelező feladatokat és a saját elképzeléseinket. Törekedjetek az egyensúlyra az ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit elve alapján.
03.11. 2 óra és 3 óra között, Hold – Merkúr kvadrát, Hold – Szaturnusz együttállás
A hajnali hatás elég vegyes, mindenesetre könnyen okozhat ébredést azoknak, akik keserűséget, feldolgozatlan haragot, lelki fájdalmat hordoznak a szívük mélyén. Fizikai szinten okozhat indokolatlan izom/ízületi merevséget.
03.12. 5 óra és 7 óra között, Hold – Plútó együttállás, Hold – Nap szextil
A reggel kissé nyomasztóvá válhat a plútós hatásnak köszönhetően, főleg ha már ébredéskor az pörög a fejetekben, hogy mi lesz a napi feladatotok. A másik hatás viszont segítségetekre lesz, ha tudatosan befelé is figyeltek, a saját igényeitekre, a mindennapi feladatok mellett.
03.12. 10 óra, Hold – Jupiter szextil
A jupiteri hatás igen mélyre hatolva felhozhatja tudattalanunkba elfojtott sérelmeinket, problémáinkat. A helyzetek amibe a délelőtt folyamán kerültök garantáltan visszavezethető egy régi helyzetre. Azonban mindezt a segítő szándék vezérli.
03.12. 16 óra 35 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
Délutánra indokolatlanul feszültnek érezhetjük magunkat, szívesen kiszaladnánk a világból. Jó ha a rutint tudatosan felborítjátok, ne akarjatok most közös feladatokba fogni, legyetek most magatokban.
03.12. 23 óra 43 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.