Május 9. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, kétségeitek tisztázásában segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
05.09. 5 óra 10 perc, Hold a Halak jegyébe lép
05.09. 22 óra 20 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
Az esti hatás, segít abban, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottak legyünk. Elalvás előtt igyekezzetek a nap sikereire, pozitívumaira gondolni, és nagyon megdicsérni magatokat!
05.10. 12 óra 25 perc, Hold – Neptunusz együttállás
A hatás egyfelől túlzott érzékenységet, másfelől nagyon jó megérzéseket hozhat. Igyekezzetek belső hangotokra hallgatni, de ne most akarjatok komolyabb figyelmet igénylő feladatokat elvégezni.
05.10. 16 óra 25 perc, Hold – Jupiter trigon
Ez a hatás csakis tőletek függ, segítőtökké válik, vagy még jobban felerősíti a lehangoltságot, ha épp érzelmi hullámvölgyben vagytok. Próbáljátok megfejteni mi dolgozik bennetek, és megoldást találni rá.
05.10. 18 óra 45 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Ha az előző hatásoknál a lehangoltságnak adtatok energiát, akkor most még rosszabbul érezhetitek magatokat. Akik viszont ügyesen tanultak érzéseiből, most könnyedén átvészelik ezt a kellemetlenkedni akaró energiát.
05.10. 19 óra 40 perc, Hold – Nap szextil
Egy kellemes este, ami szólhat romantikáról, összebújásról, de egyszerűen csak egy álmodozós, kényeztetős estéről.
05.10. 22 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
Legyetek tudatosak elalvás előtt, mert ez az energia, támaszkodva érzékenységetekre, könnyen felnagyíthatja a szeretetlenség, eldobottság érzését. Amennyiben a kisördög rossz gondolatokkal bombáz a fejetekben, próbáljátok megtalálni az okot, és azt, hogy hogyan változtathattok rajta.
05.11. 11 óra, Hold – Mars szextil
Tudom, hogy mindenkinek vannak napi kötelező feladatai, de jutalmazzátok meg magatokat ezen a napon valami olyasmivel, ami szíveteknek kedves. Ez jó motiváció lesz ahhoz, hogy a kötelező feladatokat is nagyobb kedvvel végezzétek el.
05.11. 14 óra 39 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Öntözés, jégsaláta, kínai káposzta, cikória, téli káposzta, karfiol ültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.