Május 8. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
05.08. 11 óra 04 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
05.08. 16 óra 55 perc,
Hold – Merkúr szextil, Hold – Uránusz szextil
Jelentősen megnehezítheti ez az izgatottságot okozó hatás a délutánunkat. Úgy érezhetjük nem találjuk a helyünket, sehogy sem jó. Próbáljatok megnyugodni, és valami újdonsággal foglalkozni, miközben figyeljetek a hirtelen ötleteitekre.
05.09. 19 óra 55 perc, Hold – Nap szextil, Hold – Neptunusz trigon
Az este folyamán figyeljetek tudatosan, mert sokkal érzékenyebbek lehettek az átlagosnál. Viszont az előnye a hatásnak, hogy segít az intuitív feladatoknál és a művészi tevékenységeknél. Ugyanakkor kitűnő alkalom meditációval vagy vizualizációval zárni a napot.
05.09. 22 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Késő este érkező hatásnak köszönhetően lefagyhatnak az érzelmeink, ha a nap kevésbé kellemes részére gondolunk. Próbáljátok pozitív gondolatokkal zárni a napot, végigvéve mindazokat a feladatokat, amiket elvégeztetek.
05.10. 3 óra 4 óra között, Hold – Plútó szembenállás, Hold – Vénusz kvadrát
Elég zavaros álmaink lehetnek, leginkább kapcsolati, anyagi problémáink, feszültségeink jelenhetnek meg álmainkban. Reggel ébredés után próbáljátok megérteni, mit szimbolizált álmotok.
05.10. 15 óra 12 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Növények öntözése, saláta, hagyma, cikória, karfiol, kelkáposzta, spenót, egynyáriak vetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.