Május 8. Nyilas fogyó Hold – Hiszel magadban?

nyilasÁltalánosságban:

Most életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk.
Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Nézzetek magatokba, és engedjetek el minden olyan hitrendszert, ami akadályoz benneteket a megújulásban!
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
05.08. 9 óra 15 perc, Hold a Nyilas jegyébe lépett
05.08. 12 óra 25 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
Hit és kitartás egyesül ezen a délutánon, hogy segítsenek a napi feladatok elvégzésében. Amennyiben terveitek megvalósításán ügyködtök, akkor mindenben előrelépést tapasztalhattok, ami valóban benneteket szolgál.
05.08. 21 óra 15 perc, Hold – Uránusz kvinkunx
Most kissé nehezebben találunk megnyugvást, izgatottak, feszültebbek lehetünk. Egyre nagyobb lehet a belső feszültségünk, de ez most valamire fel akarja hívni a figyelmünket. Ismerjétek fel, hogy mi a gond bennetek, hol érzitek korlátozva, akadályoztatva magatokat. Úgy aludjatok el, hogy elhatározzátok, másnap elindítjátok a változásokat, de legalábbis kedveztek magatoknak valamivel.
05.09. 17 óra 35 perc, Hold – Nap kvinkunx
Ez a délután is kissé feszültebbnek ígérkezik, mert ismét tanító fényszög hatását “élvezhetjük”. Főleg a közös időtöltésekben okozhat konfliktusokat, amiben most jó, ha nem ösztönösen reagáltok, hanem először önvizsgálatot tartotok, mi lehet a probléma gyökere.
05.09. 19 óra 10 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Kellemetlenkedő hatás, ami csalódottságot, zavarodottságot okozhat. Mindez arra jelzés, hogy eluralkodott bennetek a káosz, nem látjátok tisztán a dolgokat. Szintén felerősödhet a szegény én állapot, ha túlpörögtök. Lassuljatok le egy kicsit. Szombat este van,  élvezzétek a pihenést!
05.09. 21 óra 10 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Amennyiben az előző hatást nem sikerült kivédeni, akkor ez a hatás ráerősíthet a rossz hangulatra. Az energiák zaklatottságot okozhatnak, amik nehezítik, hogy megpihenjünk, lecsendesüljünk. Készüljetek tudatosan az alvásra, kerüljétek az izgatottságot okozó filmeket, híreket. Relaxáljatok, hallgassatok megnyugtató zenét.
05.10. 5 óra, Hold – Merkúr kvinkunx
A hajnali hatás is kellemetlenkedő, de tudatossággal ki tudjuk védeni. A gondolatoknál van a kulcs, tudtok e a jóra, a szépre koncentrálni, ki tudjátok e a lelkes holdi időszakot használni? Hisztek e magatokban és abban, hogy a ti hozzáállásotoktól függ az, hogyan alakul az életetek? Mondjatok igent és kezdjétek jókedvűen a napot!
05.10. 8 óra 10 perc, Hold – Mars szextil
Feszültséget okozhat a hatás, ha nem gondoskodtatok energiáitok levezetéséről, és most már bárkivel szemben kötekedővé, dacossá válhattok. A tudatos odafigyelés és a nem ösztönös reagálás most is megoldja a helyzetet.
05.10. 11 óra 38 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Kedvezmények a karantén idejére!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruházban is kifizetheted a megrendelt tanácsadásokat! ITT

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!