Május 31. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Fogyó Hold időszakába átgondolhatjátok mit tehettek magatokért Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Elengedést/teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
05.31. 11 óra 26 perc, Hold a Bak jegyébe lép
05.31. 13 óra,
Hold – Uránusz trigon
Jó ha a délután feldobjátok egy kis különlegességgel, kicsit lazítotok, mert lelketek szabadság után vágyakozik. Ellenkező esetben egyre feszültebbnek érezhetitek magatokat.
06.01. 3 óra, Hold – Szaturnusz együttállás
Éjszaka nyugalmat biztosít ez az állás, de aki súlyos lelki terheket cipel az könnyen hát, derék fájásra ébredhet, vagy ízületi merevségre. Próbáljatok elalvás előtt lazítani és nem a másnapi feladatokra koncentrálni.
06.01. 18 óra 55 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Estére felborulhat a harmóniánk érzelmekre vágyunk, ugyanakkor a feladataink elvégzése is nyomaszthat. Találjátok meg a középutat, és azzal foglalkozzatok, amit szeretettek csinálni.
06.01. 20 óra és 21 óra között, Hold – Jupiter szextil, Hold – Neptunusz szextil
A hatás egyfelől nagyon jó intuíciós érzéket eredményez, most sokkal jobban működnek a spirituális módszerek. Ugyanakkor érzékenyebbé is válhattok, a hangulatotok is rosszabbá válhat. Inkább önelemzésre, álmodozásra alkalmas időszak, ne akarjatok most érzelmi ügyeket rendezni.
06.02. 5 óra 35 perc, Hold – Plútó együttállás
Az reggel kissé nyomasztóvá válhat a plútós hatásnak köszönhetően. A Bak Hold amúgyis érzelmileg nyomottabbá tehet bennünket, de a Plútóval összefogva ez még erősebben jelentkezhet, belelovalhatjuk magukat akár a negatív érzésekbe is. Szép dolgokra gondoljatok ébredés után.
06.03. 0 óra 6 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: gyomlálás, trágyázás, előkészítés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.