Május 25. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
05.25. 1 óra 09 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
05.25. 4 óra 30 perc,
Hold – Szaturnusz kvinkunx
Tanító fényszög érkezik hajnalban, ami most a sorsbolygónak köszönhetően könnyen megjelenhet testi jelzésben. Ha valahol fájdalmat éreztek, akkor nézzétek meg szimbolikusan, hogy adott testtájék mit jelképez. Ez útmutatót adhat számotokra abban, hogy min változtassatok. Aki már megtanulta a Symbolon kártyát használni, az húzhat rá lapot, hogy melyik szerepszemélyisége áll a fájdalom/görcs mögött.
05.25. 16 óra 30 perc, Hold – Uránusz szextil, Hold – Mars trigon
Kissé zaklatottá válhat a délután, főleg azt viselhetjük nehezen, ha nem engedik, hogy azt tegyük amit akarunk. Figyeljetek nagyon, mert a Rák Hold miatt ez erőszakos gondoskodási vágyban is megjelenhet, amiből könnyen konfliktusunk támadhat. Egy kicsit halasszátok el a kötelező feladatokat és zárjátok a napot számotokra kedves dolgokkal.
05.26. 15 óra 40 perc, Hold – Neptunusz trigon
Érdekes hatás, ami arra akar tanítani, hogy figyeljünk oda az érzéseinkre, megérzéseinkre. Mit érzünk és miért? Érzékenyebbek lehetünk az átlagosnál, ami mindenképpen tudatos odafigyelést igényel. Ne akarjatok harcolni, közelítsetek meg mindent szeretettel.
05.27. hajnalban, Hold – Jupiter, Plútó szembenállás
Családdal kapcsolatos terhek, és a hozzájuk kapcsolódó rossz érzések törhetnek ránk az éjszaka folyamán, ami nyomasztóan hathat ránk. Mivel Rák Hold van, ezért nagy eséllyel gyermekkori élmények, a belső gyermekünk szomorúsága van a háttérben. Leginkább arra akarják az érzések felhívni a figyelmünket, hogy mi miatt inog a magunkba vetett hit, kinek a véleménye miatt torpanunk meg, vagy adjuk fel álmainkat. Mindez most álmotokban jelenhet meg.
05.27. 8 óra 34 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!