Május 22. Ikrek fogyó Hold, Újhold – Könnyed napok, kiszabadulás

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Újhold kapujában állunk, a könnyed energiák támogatnak bennünket abban, hogy rendet tegyünk gondolatainkban és megváltoztassuk a bennünket korlátozó meggyőződéseinket.
Teremést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
05
.22. 15 óra 36 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
05.22. 19 óra 38 perc, ÚJHOLD
05.23. 4 óra 40 perc,
Hold – Mars kvadrát
Feszültséget okozhat ez az energia, amitől kissé idegesebben indulhat a reggel. Legyetek tudatosak, ne ösztönösen reagáljatok. A közlekedésben óvatosan!
05.24. 5 óra 15 perc, Hold – Vénusz együttállás
Támogató energiákat kapunk ezen a reggelen, ami segíti, hogy jól induljon a napunk. A könnyed, rugalmas energiák támogatóul szegődnek mellénk.
05.24. 7 óra 35 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
A folytatás azonban hozhat egy kis csalódottságot, feszültséget, ráadásul most érzékenyebbek lehetünk az átlagosnál. Figyeljétek az érzéseiteket, mert a háttérben tudattalan áldozati, lemondási minták húzódhatnak meg, és olyan gondolatok, amik kételkedést váltanak ki belőletek önmagatokkal kapcsolatban..
05.24. 13 óra 10 perc, Hold – Merkúr együttállás
A délután már kellemesebben alakul, könnyedén megtaláljuk azokat az elfoglaltságokat, amik jól esnek a lelkünknek. A legjobb, ha szerveztek valami programot, ami egy kis újdonságot csempész az életetekbe.
05.24. 15 óra és 19 óra között, Hold – Plútó kvinkunx, Hold – Jupiter szembenállás
Nem mondható kellemesnek a hatás, csalódottságot, kételkedést, lelki sérüléseket hozhat felszínre. A tudattalan mélye kavarodik fel, amit aztán lehet, hogy egy másik emberen keresztül akar megmutatni nekünk. Ez kellemetlen helyzetekhez, rossz érzésekhez és konfliktusokhoz vezethet. Figyeljetek nagyon és mindig gondoljátok át, mit akar a helyzet megmutatni számotokra.
05.25. 1 óra 9 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!