Május 20. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
05.20. 4 óra 11 perc, Hold a Bika jegyébe lép
05.20. 8 óra,
Hold – Szaturnusz kvadrát
Reggel a sorsbolygó segít, hogy elinduljon bennünk a változás iránti igény. Persze ez okozhat feszültséget és felboríthatja a reggelünk nyugalmát.
05.20. 14 óra 10 perc, Hold – Mars szextil
Kicsit lustábbnak, halogatóbbnak érezhetjük magunkat főleg a kötelező feladatok tekintetében. Általánosságban is igaz, hogy nehezebben halad minden, több türelemre van szükségünk.
05.20. 20 óra 05 perc, Hold – Uránusz együttállás
Este nem annyira segít ez az energia, mert inkább nyugtalanságot okozhat. Próbáljatok minél megnyugtatóbb dolgokat csinálni, tudatosan kerüljétek mindazt, ami izgatja az idegrendszereteket.
05.21. 21 óra 20 perc, Hold – Neptunusz szextil
Segítő energia ahhoz, hogy elalvás előtt a vágyainkat vizualizáljuk. Használjátok ki, és minél jobban érezzétek át azt, amit szeretnétek, mintha már valóság lenne.
05.22. 5 óra és 10 óra között, Hold-Jupiter, Plútó trigon
Megint egy felkavaró hatás, de megvan az előnye is. Használjátok a szenvedélyes energiát saját kényelmetek, biztonságotok teremtéséhez. Minél inkább tudtok a jelenben elért eredményeknek örülni, minél hálásabbak vagytok mindenért, ami már a tiétek, annál hamarabb valósul meg minden amire vágytok. Nemsokára Újhold, amikor valóban szélnek ereszthetitek a vágyaitokat.
05.22. 15 óra 36 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!