Május 17. Rák növő Hold – Érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
05.17. 23 óra 46 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
05.17. 23 óra 55 perc, Hold – Uránusz szextil
Ez a hatás kissé izgatottá tehet minket, ami egyfelől nehezítheti az elalvást, másfelől fel is riadhatunk. Próbáljatok valamit változtatni az esti rutinon, az segíteni fog.
05.18. 12 óra 50 perc, Hold – Merkúr szextil
A délután a gyakorlati megvalósításról szól, képesek leszünk olyan terveket, ötleteket megvalósítani, ami kitartást, gyakorlatiasságot igényel.
05.18. 13 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Ez a hatás elég kellemetlen lehet,  lehangoltnak érezhetjük magunkat. Próbáljátok megteremteni belső nyugalmatokat, gondoljatok szép dolgokra és foglalkozzatok olyan dolgokkal, ami kedves a szíveteknek.
05.19. 2 óra és 4 óra között, Hold – Neptunusz trigon, Hold – Jupiter trigon
Varázslatos hajnal, amikor az égiek álmainkon keresztül üzenhetnek. Figyeljetek oda álmaitokra, és próbáljátok megérteni jelentésüket.
05.19. 10 óra 25 perc, Hold – Plútó szembenállás
Kimondottan nyomasztó és feszültségkeltő lehet ez a hatás, hiszen megpiszkálja a tudattalan családi mintáinkat. Figyeljétek tudatosan a helyzeteket amikbe kerültök, milyen tudattalan “gombot” nyomnak be rajtatok.
05.19. 23 óra 10 perc, Hold – Nap szextil
Kellemes energia, mind érzelmileg, mind fizikailag egyensúlyban vagyunk.
05.20. 1 óra 9 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, jégsaláta, őszi káposztafélék vetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.