Május 16. Skorpió Növő Hold, Telihold – Válaszd a boldogságot!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
05.16. 23 óra 24 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép

05.17. 2 óra 45 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Elég nagy feszültséget okozó hatás, mert felborítja a belső harmóniánkat, vívódást okozhat. A kapcsolati és nőiség problémáival küzdők rosszabbul érezhetik magukat. Szerencsére mindez álmaink jelenik most meg.
05.17. 6 óra, Hold – Uránusz szembenállás,
Az uránuszi hatás tovább szítja a hangulatot ami hajnalban kezdődött, belső feszültségünk, zaklatottságunk tovább növekedhet. Próbáljatok nem rutin szerűen indítani a napot, a változatosság és különlegesség elégedetté teheti Uránusz barátunkat. Kimondottan segít a hatás Telihold előtt, hogy rálátásunk nyíljon azokra a lelki problémákra, amikhez még mindig ragaszkodunk.
05.18. 6 óra, Hold – Neptunusz trigon
Ez a reggeli hatás rossz értelemben lehangoltságot, szegény én hangulatot okozhat. Jó értelemben viszont erősíti az intuitív képességet, így hallgassatok bátran megérzéseitekre, és ha lehetőségetek adja, kezdjétek a reggelt meditációval. Figyelmeteket irányítsátok a szép dolgokra, keressetek olyan elképzeléseket, emlékeket, amik boldog izgalommal töltenek el benneteket. használjátok a pozitív megerősítéseket, mondjátok el sokszor magatoknak: Értékes és szerethető vagyok!!
05.18. 10 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Megérkezik a jó öreg sorsbolygó segítsége, hogy lehiggassza kicsit a kedélyeket és rendet tegyen. Most már könnyebben végezzük a napi feladatainkat is, koncentráljatok hát erre.
05.18. 15 óra 05 perc, Hold – Plútó szextil
Lelketek állapotától függ, hogy mi erősödik fel bennetek a délután folyamán. A plútói hatás szenvedéllyel tölti fel érzéseiteket, és ha az épp negatív irányba dolgozik, akkor még inkább nyomasztónak érezhetitek jelenlegi helyzeteteket. Legyen a szívetekben szeretet, főleg önmagatok irányába, és koncentráljatok azokra a dolgokra, amiért hálásak lehettek. A hatás segít feltárni a tudattalan korlátozó meggyőződéseket, így belső munkára is kiválóan alkalmas.
05.18. 16 óra 30 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Kellemetlenkedő hatás, mert a szív és az ész nem beszél egy nyelvet. Mindezt a Skorpió jegyében teszik, így minden attól függ, hogy mi van a szívünkben. Amennyiben lehangoltnak érzitek magatokat, úgy gondolataitokkal érzéseiteket is befolyásolhatjátok.
05.18. 23 óra 12 perc, TELIHOLD
05
.19. 3 óra 20perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.