Május 11. Kos fogyó Hold – Önérvényesítő napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold napjait éljük, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
05.11. 14 óra 39
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
05.12. 6 óra 35 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
A reggeli órák elég nagy feszültséget hordozhatnak, hiszen az akarat és a korlátozó energiák egymás ellen dolgoznak. Figyeljetek oda, hogy ne feszüljetek rá semmire.
05.13. 5 óra, Hold – Plútó kvadrát
Ezen reggelen is feszültségkeltő a hatás, ami miatt még a magabiztosságunk is meginoghat, ha tudattalan még dolgoznak bennünk olyan emlékek, amik megtépázták önbecsülésünket, bizonytalanná tettek bennünket. A feszült energiák most viszont nem a visszahúzódás felé irányítanak bennünket, hanem belevihetnek felesleges konfliktushelyzetbe.
05.13. 7 óra, Hold – Vénusz szextil
Szerencsére ez a hatás ellensúlyként érkezik, és ha tudatosan pozitív gondolatok felé tereljük gondolatainkat, saját jó érzésünket erősítjük, helyrebillen a harmóniánk.
05.13. 18 óra 30 perc, Hold – Mars kvadrát
Az esti energiák felboríthatják az egyensúlyunkat, ha valamilyen módon nem találjátok meg az akaratotok és a higgadt cselekvés között az egyensúlyt. A növekvő feszültség könnyen balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat benneteket.
05.13. 20 óra, Hold – Uránusz együttállás
Ez egy igen balhés helyzetet okozó hatás, ami még feszültebbé teheti az estét. De most minden azért történik, hogy ez a feszültség kirobbantson a megszokásokból és valódi új kezdeteket hozzon.
05.13. 20 óra 14 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Melegágyi uborka, paradicsom felkötözése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.