Május 13. Bika fogyó Hold, Újhold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért. Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
05.13. 20 óra 14 perc, Hold a Bika jegyébe lép
05.14. 21 óra,
Hold – Merkúr együttállás
Ez egy nagyon jó hatás, ami gyakorlatias ötleteket hozhat, de mit kezdjünk ezzel így ebben az esti órában? Ha nagyon muszáj írjátok össze ezeket az ötleteket, de ne nagyon foglalkozzatok vele most. Arra viszont kimondottan jó energia, hogy szeretettel gondoljatok magatokra elalvás előtt.
05.14. 11 óra, Hold – Szaturnusz trigon
Ez a délelőtti energia kimondottan kitartást ad, ahhoz, hogy a kötelező feladatainkat elvégezzük. Így ha kitartást, türelmet igénylő dolgaink vannak, azt most végezzük el.
05.15. 2 óra 5 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Az epe-máj meridián óráiban ez a hatás azoknak okozhat nyugtalanságot, rossz álmokat, akik keserűséget, haragot őriznek a szívükben. Vegyétek ezt jelzésnek és szabaduljatok meg ezektől az ártó érzésektől, gondolatoktól.
05.15. 8 óra, Hold-Plútó trigon
A reggeli hatás jelentősen felbolygathatja tudattalanokat, z kissé lehangolttá tehet benneteket. Kezd pozitívan a napot, hiszen ma Újhold lesz, ami új kezdeteket hoz számodra. Ha szükségét érzed olvass pozitív megerősítéseket!
05.15. 13 óra 47 perc, Újhold!
05.15. 22 óra 30 perc,
Hold – Mars trigon
A földies jegyek összjátéka kissé zaklatottá tehet bennünket, mert azt az érzést keltheti, hogy a nap folyamán szinte semmit nem csináltunk. Próbáljátok lecsendesíteni az elméteket, és számba venni az eddig eltelt idő apró sikereit és mindazt a feladatot aminek végére értetek. A hatást igazán jól ki tudjátok használni, ha hálát adtok mindenért ami eddig történt, ezzel aktiváljátok teremtő erőtöket.
05.15. 22 óra 42 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Újholdkor ne dolgozzatok talajjal vagy növényekkel!

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.