Május 10. Oroszlán növő Hold – Kreatív napok

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Még teremtő időszak elején járunk. Oroszlános napokon erősítsétek önbizalmatokat, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
05.10. 15 óra 12 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
05.10. 21 óra 15 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
Feszültséget okozó hatás, ami felboríthatja az este nyugalmát, ha nem tesszük meg ezt mi magunk. Igyekezzetek este elfelejteni a rutint és nem izgatni magatokat műsorokkal, hírekkel. Inkább próbáljatok zenével relaxálni vagy olyan filmet nézni, ami motiváló.
05.11. 5 óra 30 perc, Hold – Merkúr kvadrát
A reggeli hatás megzavarhatja a nyugalmat, belső feszültséget okozva. Ne a környezetetekben keressétek az okot, hanem magatokban igyekezzetek megtalálni az egyensúlyt a logika és szívetek vágya között. Mindegy milyen kötelező feladatot terveztetek, most tegyétek azt, amihez kedvetek van.
05.12. 3 óra 10 perc, Hold- Nap kvadrát
Ez a hajnali hatás sem túl kedvező, szintén belső feszültséget okozhat, ami kivetülve párkapcsolati problémákhoz is vezethet. Legyetek tudatosak, és ha valami idegesítő, mindig magatokban keressétek az okot.
05.12. 6 óra 10 perc, Hold – Jupiter trigon
Igazi áldást hozó hatás, ami ébredésünket hittel, optimizmussal és lelkesedéssel tölti fel. Önbizalmunk most szilárd, csak vigyázzatok a mértéktelenségre, ne akarjatok mindenkit irányítani a nap folyamán.
05.12. 12 óra 10 perc, Hold – Vénusz trigon
A folytatás is kellemes, egyensúlyunkat, harmóniánkat semmi nem boríthatja fel. Hölgyek óvatosan, mert kissé dominánsabbak lehetnek a kelleténél.
05.12. 14 óra 25 perc, Hold – Mars szextil
A délutáni hatás kissé izgatottá tehet minket, de csak akkor válhat kellemetlenné, ha nem vagyunk aktívak. Pihenéshez nem annyira alkalmas energia, inkább az aktív, mozgalmas kikapcsolódáshoz.
05.12. 18 óra 20 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés: Pázsitgereblyézés, ágyások porhanyósítása, ribizlibokor, gyümölcsfa ültetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.