Május 04. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Fogyó Hold időszakába átgondolhatjátok mit tehettek magatokért Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Elengedést/teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
05.04. 4 óra 6 perc, Hold a Bak jegyébe lép
05.04. 22 óra, Hold – Szaturnusz együttállás
Ebben a késő esti órában nyugalmat, kiegyensúlyozottságot biztosít ez a hatás. Most már ne foglalkozzatok a feladataitokkal, adjátok át magatokat a pihenésnek.
05.05. 9 óra 55 perc, Hold – Nap trigon
A reggel kimondottan jól indul, egyensúlyban vagytok, és kitartó energiák támogatnak abban, hogy feladataitokat elvégezzétek. Főleg gyakorlatias hozzáállást igénylő feladatoknak kedvez.
05.05. 18 óra és 19 óra között, Hold – Jupiter szextil, Hold – Merkúr kvadrát
A jupiteri hatás igen mélyre hatolva felhozhatja tudattalanunkba elfojtott sérelmeinket, problémáinkat. A helyzetek amibe a délután folyamán kerültök garantáltan visszavezethető egy régi helyzetre. Inkább önelemzésre alkalmas időszak, ne akarjatok most érzelmi ügyeket rendezni.
05.05. 23 óra, Hold – Plútó együttállás
Az este kissé nyomasztóvá válhat a plútós hatásnak köszönhetően. A Bak Hold amúgyis érzelmileg nyomottabbá tehet bennünket, de a Plútóval összefogva ez még erősebben jelentkezhet, belelovalhatjuk magukat akár a negatív érzésekbe is. Szép dolgokra gondoljatok mielőtt elalszotok.
05.06. 8 óra 20 perc, Hold – Mars együttállás
A reggeli hatásnak köszönhetően úgy érezzük tele vagyunk energiával, és semmilyen feladat elvégzése nem okoz gondot. Ne késlekedjetek hát, ne halogassatok most semmit. Arra azonban ügyeljetek, hogy ne vállaljátok túl magatokat, csak a saját feladatokkal foglalkozzatok!
05.06. 15 óra 50 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
Ennek a feszült hatásnak nem nagyon örülünk, mert elég zaklatottá válhatunk miatta. Próbáljátok türtőztetni magatokat és lehetőleg ne ugorjatok neki ösztönösen senkinek. Inkább most adjatok egy kis szabadidőt magatoknak, és töltsétek fel energiátokat jó érzésekkel.
05.06. 16 óra 48 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: gyomlálás, trágyázás, előkészítés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.