Június 8. Szűz növő Hold – Rendrakás, önvizsgálat

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
06.08. 23 óra 43 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
06.09. 8 óra 15 perc,
Hold – Uránusz trigon
Az uránuszi energia megzavarhatja a reggelünk nyugalmát. Hétvége lévén most ne a feladatokkal foglalkozzatok, hanem olyan dolgokat tegyetek, ami szokatlan, és amire vágytok.
06.09. 13 óra 30 perc, Hold – Merkúr szextil
A délután már harmonikusan telik, kimondottan alkalmas tervezésre, logikát, kitartást igénylő feladatok megoldására. Azonban az is jó megoldás, ha elmentek sétálni egyet.
06.10. 2 óra 45 perc, Hold – Mars szextil
Nyugtalanságot, harcos álmokat hozhat ez a hatás.
06.10. 7 óra és 9 óra között, Hold – Nap kvadrát, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Neptunusz szembenállás
Hát nem mondhatni, hogy túl könnyű reggelnek/délelőttnek nézünk elébe. Ez a sok hatás egyszerre egyfelől hangulatromboló, másfelől komoly feszültséget okozhat. Hitetek meginoghat, erősödhet a maximalizmus, önkritikusság. A megoldást a szaturnuszi fényszög adja, ha sikerül ebben az időszakban a jóra fókuszálni és saját felelősségünkkel foglalkozva tenni a dolgainkat.
06.10. 14 óra, Hold – Plútó trigon
Ez az energia már segít abban, hogy belső erőforrásainkat egyesítve kitartóan haladjunk a napi feladatainkkal. Szenvedélyes hajtóerőt kapunk, de arra mindenképpen ügyelnünk kell, hogy ne essünk túlzásokba.
06.11. 2 óra 27 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Kapálás, ágyások előkészítése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.