Június 30. Vízöntő fogyó Hold – Felszabadító energiák!

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

Az elengedés időszakában járunk, így még mindig van lehetőségünk elengedni a fölösleges terheinket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
06.30. 6 óra 35 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
06.30. 10 óra és 11 óra között,
Hold – Uránusz kvadrát, Hold – Merkúr szembenállás
Két alapvetően felkavaró hatás, amikor feltehetnénk a kérdést magunknak, Hová lett a józan eszünk? Szombat lévén most azt javaslom a hétvégi bevásárlást hagyjátok délutánra, mert délelőtt nehezebben kontrolláljátok reakcióitokat. Az eszetek és a szívetek is mást diktál, egyszerűen most feszegetnek az energiák minket.
07.01. 1 óra 10 perc, Hold – Mars együttállás
Amikor a két égitest találkozik, az megnyilvánulhat feszültség, nyugtalanság, hiszti formájában. Így hajnaltájt a hiszti legfeljebb álmunkban jelentkezik, de könnyen lehet, hogy felriadunk, vagy megijedünk valamitől.
07.01. 10 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Úgy látszik az Univerzum a délelőtti órákat választotta a nehezítésre. Nem mondhatnám, hogy ideális az energia, mert könnyen a csalódottság lehet úrrá rajtunk. Próbáljuk uralni elménket és gondolatainkat a szép dolgokra, a kellemes érzésekre terelni.
07.02. 0 óra 55 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Ismét egy nehéz energia, de szerencsére a megoldást kiálmodjuk magunkból. Főleg azokat a Hölgyeket érintheti kellemetlenebbül, akik küzdenem a dilemmával, hogy hogyan egyeztessék össze az anyaságot az egyéni célokkal.
07.02. 19 óra 30 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Ébreszd fel a benned lévő erőt! Gyere velem nyári elvonulásomra!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés: Kártevőirtás, szellőztetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.