Június 27. Bak növő Hold, Telihold – A tervezés, kötelességek, elengedés

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Holnap Telihold, így elengedős időszakba lépünk. Gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek?
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
06.27. 17 óra 52 perc, Hold a Bak jegyébe lép
06.27. 21 óra 40 perc,
Hold – Uránusz trigon
Bár ez a hatás izgatottságot, nyugtalanságot okoz, most mégis abban szeretne segíteni, hogy a másnapi elengedésnél könnyebb dolgotok legyen. Figyeljetek tudatosan az este történéseire, gondolataitokra, mi dolgozik bennetek, mi idegesít? Elalvás előtt pedig köszöntsétek szeretettel a változásokat, és kérjetek segítséget, ami álmotokon keresztül érkezik.
06.28. 6 óra 53 perc, TELIHOLD
06.28.  21 óra 12 perc, Hold – Jupiter szextil
Az esti hatás mértéktelenséget okozhat, így már ne tervezzetek semmit erre az időszakra, fejezzétek be mára a kötelező feladatok megoldását, és adjátok át magatokat a pihenésnek. Az időpont viszont kimondottan alkalmas az esti Telihold varázslat elvégzéséhez.
06.29. 3 óra 5 perc, Hold – Neptunusz szextil
Ez a hatás érzékenységet okoz és fokozódó megérzéseket. Mivel ez az energia abban is segít, hogy az Angyalokkal dolgozzatok, elalvás előtt kérjétek meg őket, hogy segítsenek benneteket a változásokban. Ne feledjétek meg is köszönni segítségüket!.
06.29. 10 óra 55 perc, Hold – Plútó együttállás
Nem mondhatni kellemesnek ez a délelőtti hatás, hiszen a Plútó támadást indít a lelki elfojtások ellen, és felkavarja a tudattalant. Könnyen lehet, hogy rossz hangulat lesz úrrá rajtatok, vagy egyre inkább nyomasztónak éreztek egy helyzetet. Ne hagyjátok, hogy az elme átvegye az irányítást, ismerjétek fel, mit akarnak érzéseitek jelezni felétek..
06.30. 6 óra 35 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: Trágyázás, Késői burgonya ültetés, komposzt öntözés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.