Június 22. Skorpió Növő Hold – Önelemzős napok

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
06.22. 21 óra 09 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép
06.22. 23 óra 50 perc,
Hold – Nap trigon
Igazán kellemes hatás zárja a napot, legyetek hálásak mindenért ami megjelent az életetekben!
06.23. 0 óra 25 perc,
Hold – Uránusz szembenállás
Ez a hatás felboríthatja az éjszaka nyugalmát, belső feszültséggel, zaklatottsággal ébredhetünk, vagy álmatlanul forgolódva elaludni sem tudunk. Próbáljátok lenyugtatni elméteket vagy egy kellemes illóolajjal vagy egy gyógyteával.
06.23. 8 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Szerencsére reggelre sorsikus segítséget kapunk, és lecsillapodhatnak érzéseink, ha tudatosítjuk magunkban, hogy mi irányítjuk azt, és ennek külső körülményektől függetlenül kell működnie.
06.23. 14 óra 25 perc, Hold – Mars kvadrát
Ezt a délutáni feszültséget erősen megérezhetjük, lehetőleg ne ösztönösen reagáljatok egy számotokra nem tetsző helyzetben. Ugyanígy kerüljétek a konfliktusokat, a gyanúsítgatásokat, mert könnyen felboríthatjátok a meglévő kapcsolataitokat.
06.23. 18 óra 35 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Amennyiben nem sikerült megfékeznetek az indulataitokat, akkor mostanra teljesen felborulhat a harmóniátok. Főleg az érzelmi egyensúllyal, biztonsággal lehet problémátok, ha hagyjátok egyre inkább lehangolttá válhattok. Az estére olyan programot tervezzetek, olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami lelki töltekezést nyújt, és a szeretet érzését erősíti bennetek.
06.23. 23 óra 10 perc, Hold – Jupiter együttállás
A Jupiter mindent felerősít és mértéktelenné tehet, a Skorpióban járó Hold érzelmi túlfűtöttséget okoz. Tehát a hatás attól függ, hogy lelkileg mennyire vagytok egyensúlyba, sikerült e az érzelmeiteket a szeretet felé irányítani. Elalvás előtt gondoljatok szép dolgokra, és kérhettek választ álmotokba egy adott kérdésre.
06.24. 4 óra 20 perc, Hol – Neptunusz trigon
Angyali energiákkal érkezik a hajnal, és álmaitok is jelentőségteljesek lesznek. Ébredés után próbáljátok megfejteni milyen üzenetet hordoztak.
06.24. 12 óra, Hold – Plútó szextil
A dél körüli időszak energiája azt az érzést tölti fel szenvedéllyel, amire figyelünk. Így lehangolhatjuk magunkat, ugyanakkor szenvedéllyel is feltölthetjük lelkünket. A döntés a kezünkben van, melyiket választjuk.
06.24. 16 óra, Hold – Merkúr trigon
A délutáni hatás segít abban, hogy érzelmeiteket letisztázzátok vagy megbeszéljétek azt. Most az ész és a szív közös nyelvet beszélnek, így könnyebbé válik szóban kifejezni mindazt, amit éreztek.
06.25. 6 óra 28 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, vetés.

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.