Június 14. Rák növő Hold – Érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
06.14. 9 óra 19 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
06.14. 11 óra 35 perc, Hold – Uránusz szextil
Ez a hatás kissé izgatottá tehet minket, de csak akkor, ha nem teszünk valamit lelkünk felszabadításáért. Tehát most érdemes különleges dolgokkal kedveskedni belső gyermeketeknek, hogy elégedett legyen.
06.14. 15 óra, Hold – Merkúr együttállás
A délután a gyakorlati megvalósításról szól, olyan terveket, ötleteket leszünk képesek megvalósítani, ami érzelmileg is megérint bennünket. Most sokkal könnyebben segítünk vagy gondoskodunk másokról.
06.14. 20 óra 05 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Ez a hatás elég kellemetlen lehet,  lehangolttá válhatunk estére. Próbáljátok megteremteni belső nyugalmatokat, gondoljatok szép dolgokra és foglalkozzatok olyan dolgokkal, ami kedves a szíveteknek.
06.15. 8 óra 05 perc, Hold – Jupiter trigon
A reggelt kezdjétek egy kis elmélkedéssel, befelé tekintéssel, az sem gond, ha erre korábban kerül sor, nem muszáj megvárni vele a 8 órát. Igyekezzetek minden ponton megerősíteni belső hiteteket, hogy a hatás támogató oldalát élvezhessétek.
06.15. 11 óra 35 perc, Hold – Neptunusz trigon
Délelőtt kissé érzékenyebbé válhattok, lehetőleg kerüljétek azokat a helyeket, ahol tömegek vannak, és aminek alacsony az energiaszintje. Ezek most lelkileg megterhelők lehetnek.
06.15. 18 óra 15 perc, Hold – Plútó szembenállás
Kimondottan nyomasztó és feszültségkeltő lehet ez a hatás, hiszen megpiszkálja a tudattalan családi mintáinkat. Figyeljétek tudatosan a helyzeteket amikbe kerültök, milyen tudattalan “gombot” nyomnak be rajtatok.
06.16. 9 óra 19 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, kártevő irtás, ne takarítsatok be termést!

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.