Június 13. Skorpió Növő Hold – Válaszd a boldogságot!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
06.13. 6 óra, a Hold a Skorpió jegyébe lép

06.13. 15 óra 10 perc, Hold – Uránusz szembenállás,
Az uránuszi hatás miatt, belső feszültségünk, zaklatottságunk tovább növekedhet. Próbáljatok nem rutin szerűen működni délután, a változatosság és különlegesség elégedetté teheti Uránusz barátunkat.
06.14. 9 óra 30 perc, Hold – Merkúr trigon
Az érzelmeink a gondolatainkra és a kommunikációnkra is kihatással vannak, így ez mindenképpen függ aktuális hangulatunktól. Ez egy jó hatás, ha szívünkben boldogság lakik, hiszen a szív és az ész most egy irányba haladna.
06.14. 14 óra és 15 óra között, Hold – Neptunusz trigon, Hold – Szaturnusz szextil és Hold- Mars trigon
Jó kis kavalkád van épp az égen.  Az viszont tény, hogy sokkal érzékenyebbek vagyunk ebben az időszakban és nagyon oda kell figyelnünk lelki egyensúlyunkra. Figyelmeteket irányítsátok a szép dolgokra, keressetek olyan elképzeléseket, emlékeket, amik boldog izgalommal töltenek el benneteket. használjátok a pozitív megerősítéseket, mondjátok el sokszor magatoknak: Értékes és szerethető vagyok!! Messzire kerüljétek el a pesszimistákat, a panaszkodókat, vagy csak egyszerűen szóljatok rájuk, hogy ez benneteket nem érdekel. Ha úgy érzitek segítsetek másoknak, de ne akarjátok mindenáron megmenteni őket.
06.14. 21 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
Lelketek állapotától függ, hogy mi erősödik fel bennetek az este folyamán. A plútói hatás szenvedéllyel tölti fel érzéseiteket, és ha az épp negatív irányba dolgozik, akkor még inkább nyomasztónak érezhetitek jelenlegi helyzeteteket. Legyen a szívetekben szeretet, főleg önmagatok irányába, és koncentráljatok azokra a dolgokra, amiért hálásak lehettek. A hatás segít feltárni a tudattalan korlátozó meggyőződéseket, így belső munkára is kiválóan alkalmas.
06
.15. 11 óra 02 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Augusztusi varázslatos elvonulás Bakonyságban!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.