Június 11. Mérleg növő Hold – Kapcsolati egyensúly teremtés

merleg_novo_foÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!

 

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, jade

Holdra ható egyéb energiák:
06.11. 2 óra 27 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép
06.11. 6 óra 55 perc,
Hold – Vénusz trigon
Igazán kellemesen telik a reggel ennek a hatásnak köszönhetően. Főleg az okoz örömöt, ha társaságba, emberek között lehetünk.
06.11. 23 óra, Hold – Merkúr kvadrát
Ez már nem annyira kellemes hatás, kicsit meg is nehezítheti elalvásunkat. Lelkünk egyensúlyra vágyik, így lehetőleg tereljétek el a figyelmeteket aggódásotokról, kételkedéseitekről, félelmetekről.
06.12. 8 óra 15 perc, Hold – Mars kvadrát
Feszült lehet a reggelünk, ha nem figyelünk tudatosan akaratérvényesítésünkre, és ösztönös reakcióinkra. Amennyiben a kötelező feladatok felbosszantanak benneteket akkor adjatok magatoknak egy szusszanásnyi időt. Foglalkozzatok ekkor számotokra kedves dolgokkal, majd utána folytassátok a nem szeretem feladatokat.
06.12. 11 óra és 11 óra 30 perc között, Hold – Szaturnusz kvadrát, Hold – Jupiter szextil
A délelőtti hatás eléggé kellemetlenkedő, gyászossá válhat hangulatunk, nehezen találjuk a harmóniánkat,  a boldogság érzését. A sors most kegyes hozzánk és felkínálja számunkra a megoldást is a jupiteri hatással. Kicsi odafigyeléssel, önmagunk ösztönzésével visszanyerhetjük lelkesedésünket és optimizmusunkat. 06.12. 14 óra 55 perc, Hold – Nap trigon
A délután már megint békésen, hatékonyan telik. Jobban megy a közös munka, párunkkal is könnyebben találjuk meg a hangot. Töltekezzetek, erősítsétek magatokat, mert a következő hatás már közel sem lesz ennyire kellemes.
06.12. 17 óra 10 perc, Hold – Plútó kvadrát
Ez a kellemetlenkedő hatás, ami felbolygatja a tudattalanunkat, felhozva mélyen lévő mintákat, amik függőségeinkhez, mindenáron való irányításunkhoz, vagy akár alárendeltségünkhöz való ragaszkodásunkat. Ne hagyjátok, hogy elmétek lefelé húzzon, mert nemsokára Skorpió jegyébe lép a Hold, ami eleve kedvetlenebbé tehet benneteket.
06.13. 6 óra, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés: Fű és kétnyáriak vetése. Elvirágzott évelők visszavágása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.