Június 11. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
06.11. 11 óra 32 perc, Hold a Halak jegyébe lép
06.12. 4 óra és 6 óra között
, Hold – Vénusz kvadrát, Hold – Uránusz kvadrát
Két feszült hatás, ami eléggé kedvetlenné tehet bennünket. És ez az enyhébb formája, mert akár idegességet, és robbanékonyságot is okozhat. Felborulhat az egyensúlyunk, de ne hagyjátok, hogy ez az átmeneti mélypont elrontsa a reggeleteket.
06.12. 14 óra 05 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Nyugtalanságot okozhat ez a hatás, vágynánk új impulzusokra, újdonságra, de igazából magunk sem tudjuk, hogy mire. Mivel a megérzésetek nagyon jól működnek, hallgassatok arra, és ne akarjatok logikus érveket találni hozzá.
06.13. 4 óra és 5 óra között,
Hold – Mars együttállás, Hold – Neptunusz együttállás
Kicsit nehezebben indulhat a reggel, nehezebben találjuk meg az erőt ahhoz, hogy felkeljünk. Egyszerűen fáradtabbak lehetünk, álmodoznánk legszívesebben egész nap a takarónk alatt. Hétvége lévén lustálkodjatok nyugodtan, adjatok magatoknak a nap folyamán is több pihenési lehetőséget. Leginkább olyan feladatokhoz éreztek erőt, amit szívesen csináltok. Mivel érzékenyebbek is lehettek, sokkal könnyebben a szívetekre vehettek mindent, ami növelheti a borúlátást, kedvetlenséget. Megint csak a tudatosság lesz segítőnk és az, ha kihasználva az erőteljesebb spirituális energiákat, egyfelől a jó dolgokra irányítjuk a figyelmünket, másfelől relaxáló zenét hallgatunk, jógázunk, vagy csak egy romantikus filmmel kezdjük a napot.
06.13. 8 óra 20 perc, Hold – Nap kvadrát
Ez sem egy vidáman induló reggel, az energiák feszültté tehetnek bennünket, ami nehezíti akár a saját összpontosításunkat, akár a közös feladat végzést. Most inkább magatokban próbáljatok rendet tenni, ne a konfliktusokat válasszátok.
06.13. 12 óra és 15 óra között, Hold – Plútó, Jupiter szextil
Bár hosszabb időszakra vonatkozó hatások, de egyre erősebben összedolgozik a két energia. Minden megjelenő rossz érzés a tudattalanunk üzenete, ami azért történik, hogy megmutassa a mélyen megbúvó lelki problémákat, lemondásaink, önfeladásunk okát, amik vágyaink megvalósításának útjában állnak. Ilyen érzés lehet pl. az áldozatiság, szeretetlenség érzését. Gondoljátok végig, honnan ered az érzés, ami megjelent bennetek? Kinél láthattátok mintaként. Nem az a cél, hogy bűnbakot keressünk, hanem az, hogy felismerve rájöjjünk, ez nem a mi eszközünk, csak eltanultuk, tehát el is felejthetjük. Az érzékeny halakos és a szenvedélyes energiát nagyon jól tudjátok erre most használni.
06.13. 23 óra 03 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!