Június 10. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért. Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
06.10. 6 óra 03 perc, Hold a Bika jegyébe lép
06.10. 8 óra 10 perc,
Hold – Uránusz együttállás
Ez a délelőtt kimondottan alkalmas arra, hogy megváljunk olyan régóta őrzött tárgyaktól amire semmi szükségünk, de emlékek kötnek hozzájuk. Az uránuszi energiák segítenek a teherletételben is, amit lelkünkben őrzünk.
06.10. 19 óra 20 perc, Hold – Mars kvadrát, Hold – Szaturnusz trigon
A kitartó energiák estére is megmaradnak, hogy befejezzük rendrakásunkat, bár már megjelenhet a feszültség is bennünk, szeretnénk már túl lenni az egészen. Legjobb, ha mára befejezitek a rendezgetést, és pihenéssel jutalmazzátok meg magatokat.
06.11. 7 óra 10 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Ez a reggel nem biztos, hogy zökkenőmentesen indul a hatásnak köszönhetően. Meginoghat a hitünk és esetleges döntéseinket is megkérdőjelezhetjük. Tereljétek el a gondolataitokat és foglaljátok le elméteket pozitív megerősítések mantrázásával. Legyen ez most a napindító mantra: Döntéseim helyesek!
06.11. 10 óra 20 perc, Hold – Neptunusz szextil
Az álmok kitartó lelki erőt kapnak, hogy megvalósulhassanak. Legyetek ma tevékenyek magatok érdekében, főleg olyan dolgokban, ami biztonságérzeteteket növeli.
06.11. 17 óra 30 perc, Hold-Plútó trigon
A délutáni hatás jelentősen felbolygathatja tudattalanokat, kissé lehangolttá tehet benneteket. Ne hagyjátok, hogy a tudattalan vezéreljen, próbáljátok az okok feltárására használni az energiát. Ha szükségét érzed olvass pozitív megerősítéseket!
06.12. 5 óra 30 perc, Hold – Vénusz szextil
Egy szépen induló reggel, amikor minden adott a harmóniához.
06.12. 8 óra 52 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Kapálás, gyomlálás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.