Június 07. Kos fogyó Hold – Önérvényesítő napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold napjait éljük, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
06.07. 23 óra 25
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
06.08. 13 óra, Hold – Mars szextil, Hold – Szaturnusz kvadrát
Amennyiben ösztönösen működünk és még mindig azt gondoljuk minden a mi felelősségünk, akkor ez a hatás eléggé feszültté tehet bennünket. Kicsit úgy érezhetjük mintha egyet előre kettőt hátra helyzetbe kerültünk volna. Tudatosan viszont nem okoz gondot, hiszen arra koncentrálunk, ami valóban a mi felelősségünk, így a sorsbolygónak nem kell fékeznie bennünket.
06.09. 9 óra 30 perc, Hold – Nap szextil
Egy kellemesen induló hétvégi reggel, ami jót tesz a csapatmunkának, a családi programoknak.
06.08. 13 óra 40 perc, Hold – Plútó kvadrát
A délután már kellemetlenebb lehet, még a magabiztosságunk is meginoghat, ha tudattalan még dolgoznak bennünk olyan emlékek, amik megtépázták önbecsülésünket, bizonytalanná tettek bennünket. A feszült energiák most viszont nem a visszahúzódás felé irányítanak bennünket, hanem belevihetnek felesleges konfliktushelyzetbe.
06.09. 18 óra 5 perc, Hold – Merkúr szextil
Kicsit fellégezhetünk, mert az eszünk és a szívünk most képes megtalálni a közös hangot. Próbáljátok tudatosan irányítani gondolataitokat, hogy kisimuljanak az energiák és mindenki megnyugodjon.
06.09. 21 óra 35 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Amennyiben a gondolatok irányítanak akkor mostanra teljesen felborulhat a harmónia. Tudatosan figyelők viszont nem vesznek észre belőle semmit.
06.10. 6 óra 3 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Termés betakarítás, fagyasztás, befőzés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.