Június 03. Vízöntő fogyó Hold – Felszabadító energiák!

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

Az elengedés időszakában járunk, így még mindig van lehetőségünk elengedni a fölösleges terheinket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
06.03. 0 óra 6 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
06.03. 2 óra,
Hold – Uránusz kvadrát
Ez alapvetően egy felkavaró hatás, amit álmunkban még nem is tudunk kontrollálni. A holdhatásokra érzékenyek forgolódással tölthetik ezt az időszakot.
06.03. 12 óra 20 perc, Hold – Mars együttállás
Amikor a két égitest találkozik, az megnyilvánulhat hiszti formájában, de természetesen pozitívan is kihasználhatjuk az energiát. Mindenben támogatónk, amiben szívünk vágya szerint tennénk, és saját szabadságunkat megélhetjük benne.
06.03. 21 óra 20 perc, Hold – Merkúr trigon
A szívünk és az eszünk kéz a kézben jár ezen az estén, de ez most nem épp a legjobbkor jön, mert nehezebben csillapítjuk le elménket. Főleg ha napközben túl sok inger ért bennünket, akkor okoz az energia nehézséget az elalvásban.
06.04. 3 óra 20 perc, Hold – Nap trigon
Nincs értelmes sok szót elfecsérelni erre az állásra, egyszerűen a végtelen harmóniát érezzük, és aktív álmaink lehetnek.
06.04. 7 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Nem mondhatnám, hogy ideális nap kezdet, mert könnyen a csalódottság lehet úrrá rajtunk. Próbáljuk uralni elménket és gondolatainkat a szép dolgokra, a kellemes érzésekre terelni.
06.05. 12 óra 53 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Ébreszd fel a benned lévő erőt! Gyere velem nyári elvonulásomra!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés: Kártevőirtás, szellőztetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.