Július 09. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Fogyó Hold van, lehetőség arra, hogy gondolataitokban rendet tegyetek és szélnek eresszétek a benneteket korlátozó meggyőződéseiteket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
07
.09. 18 óra 58 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
07.10. 8 óra 30 perc,
Hold – Mars trigon
Igencsak energikusnak érezhetjük magunkat ezen a reggelen, de ezt inkább mozgékonysággal járó feladatok elvégzésére tudjátok a leginkább kihasználni. A  rutinszerű, egyhelyben ülést igénylő feladatoktól azt érezhetitek, hogy nőttön nő a feszültség bennetek.
07.10. 19 óra 25 perc,
Hold – Merkúr szextil
Az esti órák alkalmasak a logikus átgondolást igénylő feladatokra. Ugyanakkor ebben az időszakban a beszélgetés is jobban esik, főleg ha egy kellemes társaságban teszitek ezt.
07.10. 22 óra, Hold – Neptunusz kvadrát
Sajnos ez a kellemetlen hatás elronthatja az esténket, csalódottságot, szétszórtságot okozva. Vigyázzatok a gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítotok rá. Nyugtalanság esetén keressetek szép emlékeket, amik boldogságotokat felébresztik. Ezzel a gondolattal az álmaitok sokkal szebbek lesznek.
07.11. 19 óra 58 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: Kártevő irtás, termés betakarítás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.