Július 07. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért. Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
07.07. 14 óra 50 perc, Hold a Bika jegyébe lép
07.07. 18 óra 45 perc,
Hold – Uránusz együttállás
Az este kimondottan alkalmas arra, hogy megváljunk olyan régóta őrzött tárgyaktól amire semmi szükségünk, de emlékek kötnek hozzájuk. Az uránuszi energiák segítenek a teherletételben is, amit lelkünkben őrzünk.
07.07. 23 óra 55 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Kimondottan nyugalmat hozó energia, amikor megnövekszik bennünk a fizikai biztonság igénye. Most csak magatokra figyeljetek és zárjátok a napot kellemes gondolatokkal.
07.08. 12 óra 40 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Ebben az időszakban a tárgyilagosságban nem állunk a helyzet magaslatán, így nem igazán alkalmas arra, hogy megbeszéljünk bármit is másokkal. Inkább arra alkalmas, hogy meghallgassuk a másik embert és minket is meghallgassanak. De tanácsot ne most adjunk és ne is akarjunk mindenáron okoskodni.
07.08. 14 óra 30 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz a délutánunk ennek a hatásnak köszönhetően. Meginoghat a hitünk és esetleges döntéseinket is megkérdőjelezhetjük. Tereljétek el a gondolataitokat és foglaljátok le elméteket pozitív megerősítések mantrázásával. Legyenek ezek a délutáni mantrák: Döntéseim helyesek! Bármire képes vagyok!
07.08. 20 óra, Hold – Nap szextil, Hold – Neptunusz szextil
Esti órákban járunk, így nem nagyon tudjuk tevőlegesen kihasználni ezt a segítő energiát. Azonban legalább gondolatban foglalkozzatok azzal, hogy mit kell tennetek vágyatok megvalósulásáért.
07.09. 2 óra, Hold-Plútó trigon
A hajnali hatás jelentősen felbolygathatja tudattalanokat, ami egész ébredésig elhúzódhat és kissé lehangolttá tehet benneteket. Ne hagyjátok, hogy a tudattalan vezéreljen, próbáljátok az okok feltárására használni az energiát. A rossz álmok ne ijesszenek meg, ez csak a tudattalan tisztulási folyamatának része.
07.09. 18 óra 10 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Elég nyomasztóvá válhat az este, ami megjelenhet anyagi aggódásokban vagy kapcsolati feszültségben. A kényelem és a cselekvés vágyának feszültsége ez, amit azzal tudtok kivédeni, ha saját kényelmetekért tesztek.
07.09. 18 óra 58 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Kapálás, gyomlálás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.