Július 6. Vízöntő fogyó Hold – Szabadság egy kicsit másként

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

 

Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
07.06. 12 óra 08 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
07. 06. 21 óra 35 perc,
Hold – Mars szextil
Nyugtalanság törhet ránk ezen az estén, valahogy nem találjuk a helyünket. Tettvágy dolgozik bennünk, ami nem teszi könnyűvé az elalvásunkat. Ha nagyon nem tudtok lenyugodni, akkor csináljatok tervet a másnapi elvégzendő feladatokról, majd zárjátok a napot egy lecsendesítő meditációval vagy vizualizáljátok vágyatok megvalósulását.
07.07. 0 óra és 3 óra között, Hold – Merkúr kvinkunx, Hold – Vénusz trigon
A tanítás álmunkban érkezik, de segítő energiát is kapunk a megoldáshoz. Azok a gondolatok jelennek meg az álmok szimbolikájában, amik lelkünk felszabadulását és boldogságát támogatják.
07.07. 6 óra 35 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Egy feszültséget okozó hatás, ami zaklatottabbá teheti a reggelünket, nehezebben viseljük mások elvárásait, korlátozásnak érezhetjük. Minden idegesítővé válhat, enyhébb esetben nem találjuk a helyünket. Borítsátok fel a reggeli rutint, kezdjétek a napot különleges módon.
07.07. 17 óra 35 perc, Hold – Nap kvinkunx
A délutánra egy tanító energia, ami rávilágít arra, hogy hol találjuk meg az egyéniségünknek megfelelő feladatokat, munkát, hobbit. A tapasztalásoknak köszönhetően sokat haladhattok szívetek szerinti dolgokban.
07.08. 20 óra 13 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!