Július 6. Szűz növő Hold – Rendrakás, önvizsgálat

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
07.06. 6 óra 20 perc, Hold a Szűz jegyébe lép és ezen a napon Tízmilliószoros nap is van!
07.06. 12 óra,
Hold – Vénusz szextil
Délben a Hold ereje egyesül a teremtés energiáival, így mindenképpen szakítsatok arra időt, hogy saját energiátokkal tápláljátok vágyaitokat!
07.06. 16 óra 20 perc, Hold – Uránusz trigon
Az uránuszi energia megzavarhatja a délutánunk nyugalmát. Hétvége lévén most ne a feladatokkal foglalkozzatok, hanem olyan dolgokat tegyetek, ami szokatlan, és amire vágytok.
07.07. 6 óra 50 perc, Hold – Nap szextil
Kellemesen indul a reggel, egyensúlyban érezzük magunkat. Pihenjetek még, töltődjetek ezen a reggelen, ne ugorjatok bele azonnal a feladatok megoldásába.
07.07. 9 óra és 11 óra között, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Szaturnusz trigon
Hát nem mondhatni, hogy egyszerű a délelőttünk megoldása. A hatások egyszerre egyfelől hangulatrombolóak, másfelől komoly feszültséget okozhat. Hitetek meginoghat, erősödhet a maximalizmus, önkritikusság. A megoldást a szaturnuszi fényszög adja, ha sikerül ebben az időszakban a jóra fókuszálni és saját felelősségünkkel foglalkozva tenni a dolgainkat. Természetesen idetartozik a saját határok felismerése is, ami megelőzi azt, hogy túlvállaljátok magatokat.
07.07. 13 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Amennyiben a délelőtt folyamán nem tudtátok tartani határt, akkor mostanra egyfelől hulla fáradtak lehettek, másfelől eluralkodhat rajtatok a szegény én állapot.
07.07. 18 óra 50 perc, Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hajtóerőt kapunk, de arra mindenképpen ügyelnünk kell, hogy ne essünk túlzásokba vagy ne bonyolódjunk hatalmi harcokba.
07.08. 8 óra 06 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Kapálás, ágyások előkészítése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.