Július 4. Oroszlán növő Hold – Kreatív napok

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Teremtő időszak elején járunk. Oroszlános napokon erősítsétek önbizalmatokat, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
07.04. 5 óra 18 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
07.04. 7 óra 40 perc,
Hold – Mars együttállás
Igencsak erős oroszlános energiák hatnak ránk ezen a reggelen. Ez jó értelemben határozottságot, tettre készséget hoznak, azonban az akaratunk képviselésében túl sokak lehetünk, ha nem figyelünk erre tudatosan. Hagyjatok mást is érvényesülni!
07.04. 11 óra 50 perc, Hold – Merkúr együttállás
A határozottság most gondolatainkat is befolyásolja. Előnyös időszak, hiszen mind lelkileg, mind az eszünk szerint ugyanaz az elképzelés fogalmazódik meg bennünk. Viszont itt is megjelenhet a tévedhetetlenség érzése, ami könnyen konfliktust okozhat.
06.04. 15 óra 10 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Feszültséget okozó hatás, ami felboríthatja a délután nyugalmát, ha nem tesszük meg ezt mi magunk. Igyekezzetek elfelejteni a rutint és egy kis meglepetést vinni a délután programjába.
07.05. 8 óra 20 perc, Hold – Jupiter trigon
A túlzott akarásnak most rossz következményei lehetnek. Igyekezzetek minden helyzetben alázatosak lenni, nehogy az egótok kapjon egy kisebb pofont. Önbizalmunk most szilárd, csak vigyázzatok a mértéktelenségre, ne akarjatok mindenkit irányítani a nap folyamán. A problémákat azok a meggyőződések is okozhatják, amivel a sors akar szembesíteni, hogy megváltoztasd.
07.06. 6 óra 20 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés: Pázsitgereblyézés, ágyások porhanyósítása, ribizlibokor, gyümölcsfa ültetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.