Július 31. Bak növő Hold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Közeledik a Telihold, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
07.31. 13 óra 58 perc, Hold a Bak jegyébe lép
08.01. 6 óra 45 perc,
Hold – Nap kvinkunx
Tanítással kezdjük a napot, így szánjatok egy kis időt arra, hogy átgondoljátok életeteket Kezdjétek magatokkal. Azt csináljátok a mindennapokban, amit valóban szeretnétek? Aztán folytassátok a kapcsolatokkal. Ha van párod gondold végig mennyire vagy boldog mellette? Ha nincs, akkor azt, hogy miért nincs? Keressétek minden mögött a mintákat, visszagondolva gyermekkorotok tapasztalásaira, az elhangzott mondatokra.
08.01. 8 óra 55 perc, Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, ami nyugtalanná teheti a délelőttünket. Halasszátok el a kötelező programokat, és tegyetek szívetek szerint.
08.01. 23 óra 20 perc,
Hold – Mars kvadrát
Nagyobb feszültséget érezhetünk ami ezen a késői órán nehezebbé teheti az elalvásunkat. Zárjátok a napot relaxálással, és zárszóként legyetek hálásak mindazért, amit ezen a napon meg tudtatok tenni.
08.02. 2 óra és 8 óra között, Hold – Plútó, Jupiter együttállás, Hold – Neptunusz szextil
Felkavaró éjszakánk és reggelünk lehet a bolygók közreműködésnek köszönhetően. Egy nap és Telihold, gondoljatok arra, hogy ez most igazi áldás, hiszen a tudattalan mélységeiből hozza felszínre mindazt, amit el kell engednünk. Gondoljátok végig, mivel akadályozzátok vágyaitok beteljesülését?
08.02. 10 óra 50 perc, Hold – Merkúr szembenállás
A folytatás sem kellemes, az ész és a szív nem találja a közös hangot. nehezebb is most az érzésekről beszélni, így jobb, ha inkább magatokba néztek és rendet raktok a gondolataitokban.
08.02. 11 óra 40 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
Még nem lélegezhetünk fel, szükség van egy kis odafigyelésre, mert tanító fényszög hat ránk. Azt érezhetjük, hogy felborult a harmóniánk, nem találjuk a helyünket. A megoldást magatokban fogjátok megtalálni, és abban, hogy félretoljátok a kötelességtudatot, és lelki igényeteknek kedveztek.
08.02. 16 óra, Hold – Szaturnusz együttállás
Higgasztó, nyugalmat hozó hatás, ami igencsak kedvezően alakítja a napunkat. A kötelező feladatok elvégzése is sokkal jobban megy most.
08.02. 20 óra 11 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!