Július 30. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, kétségeitek tisztázásában segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
07.30. 1 óra 27 perc, Hold a Halak jegyébe lép
07.30. 6 óra 33 perc,
Hold – Uránusz szextil
Az uránuszi energia mint mindig, most is feszültséget gyárt, de csak azért, mert szeretne kimozdítani bennünket a túlzott áldozatvállalás szerepéből. Így ébredéskor erős zaklatottságot érezhettek. Próbáljatok nem energiát adni a rossz érzéseknek, hallgassatok pozitív megerősítéseket, vagy relaxáló zenét mielőtt kikeltek az ágyból.
07.30. 8 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Már itt is a segítség ahhoz, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottak legyünk. Már könnyebben fog menni a kötelező feladatok elvégzése is, csak arra ügyeljetek, hogy ne vállaljátok túl magatokat.
07.31. 5 óra 20 perc, Hold – Jupiter trigon
Ez a hatás csakis tőletek függ, segítőtökké válik, vagy még jobban felerősíti a lehangoltságot, ha épp érzelmi hullámvölgyben vagytok. Próbáljátok megfejteni mi dolgozik bennetek, és megoldást találni rá. Ahogy a jó dolgokra koncentráltok, máris segítőtökké válik és erősíti a belső hiteteket.
07.31. 9 óra 30 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Nagyon erős az intuíciótok, ami csak akkor tud segíteni, ha elmétekkel nem bíráljátok felül a megérzéseteket. Kimondottan jó az időszak arra, hogy elképzeljétek amit szeretnétek elérni. Azonban a teremtéshez szükség van arra, hogy mindezt teljes átéléssel és hittel tegyétek.
07.31. 16 óra 25 perc, Hold – Plútó szextil
Az energia, támaszkodva érzékenységetekre, könnyen felnagyíthatja a szeretetlenség, eldobottság érzését. Amennyiben a kisördög rossz gondolatokkal bombáz a fejetekben, próbáljátok megtalálni az okot, és azt, hogy hogyan változtathattok rajta.
08.01. 0 óra 45 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Kellemetlen a hatás, de álmunkban csakis egy rossz álomban jelenhet meg. Főleg Édesanyánkkal vagy gyermekeinkkel, családunkkal kapcsolatos problémák kerülhetnek felszínre.
08.01. 12 óra 54 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Öntözés, csak olyan termést takarítsatok be, amit azonnal felhasználunk.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.