Július 23. Szűz növő Hold – Rendrakó napok

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
07.23. 1 óra 40 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
07.23. 19 óra 15 perc, Hold – Uránusz trigon
Feszültséget hozhat az esti uránuszi hatás, ami megjelenhet nyugtalanság,idegesség, és akár hiszti formájában is. Este ekkor már ne foglalkozzatok a kötelező feladatokkal, adjatok magatoknak egy kis extra pihenőt.
07.23. 20 óra 45 perc, Hold – Merkúr szextil
Kedvezően alakul a folytatás, gondolatainkat a jó érzések felé tudjuk terelgetni. Zárjátok a napot egy vizualizációval, amiben átélitek azt az érzést, amit vágyatok beteljesülése okoz.
07.24. 7 óra 45 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Túlzott érzékenységet hozhat ez a hatás, ami főleg Hölgyek között szíthat konfliktus helyzetet. Azt tudatosítsátok magatokban, hogy ez kivetülése annak a belső egyensúlyvesztéseteknek, ami bennetek dolgozik. Mindent jobban a szívetekre vehettek, és úgy általánosságban eluralkodhat rajtatok a csalódottság, szeretetlenség és az önkritika. Rakjatok magatokban rendet, ezzel elsimul a feszültség is.
07.24. 12 óra 20 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
A délutáni hatás sem kényeztet el bennünket, kellemetlen érzéseket érezhetünk. Erősödhet a csalódottság, szeretetlenség érzése, és mi magunk is elégedetlenebbek lehetünk saját magunkkal. Fékezzétek meg a maximalizmusotokat, lassuljatok le egy kicsit, péntek van, lassan itt a hétvége.
07.24. 13 óra és 17 óra között, Hold – Plútó, Jupiter trigon
Már jó ismerőseink, ezek a  tudattalant felforgató hatások, amik a délutánunkat “színesítik”. Amennyiben hagyjuk, hogy ösztönösen történjenek a dolgok, akkor könnyen az önkritika, kételkedés csapdájába eshetünk. Az előző hatás is eléggé lehangoló volt, ha ott nem sikerült átállítanotok magatokat, akkor dél környékén még lehangoltabbá válhattok. Amennyiben figyeltetek és a jó irányba tereltétek gondolataitokat,  akkor most tapasztalattal lehettek gazdagabbak.
07.25. 1 óra 05 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Álmunkban sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy rálátásunk nyíljon mindarra az önkritikára, kételkedésre, amivel saját harmóniánkat, egyensúlyunkat korlátozzuk. Nem baj, ha nem emlékeztek erre ébredéskor, a tudattalanotok reagálni fog a helyzetekre.
07.25. 3 óra 53 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!