Július 20. Oroszlán növő Hold – Tanító napok

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
07.20. 22 óra 16 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
07.21. 16 óra 20 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Belerondíthat ez a feszült hatás a délutáni harmóniánkba. Borítsátok fel önként a délutáni rutint, adjatok egy kicsit több szabadságot magatok számára.
07.21. 21 óra 20 perc, Hold – Mars trigon
Nem túl kellemes hatás így késő este, zaklatottá, nyugtalanná tehet bennünket. Keressétek meg magatokban a feszültség forrását, mit akartok olyan nagyon, mi miatt vagytok türelmetlenek, ami miatt nem tudtok megnyugodni.
07.22. 2 óra 25 perc, Hold – Vénusz szextil
Végre egy kellemes hatás, ami beragyogja a hajnalunkat.
07.22. 10 óra, Hold – Neptunusz kvinkunx
A nap első tanító fényszöge, ami a saját szeretetlenségünk, önbizalomhiányunk okaira szeretne rávilágítani. Segíteni szeretne abban, hogy ne a lemondásokkal, fölösleges áldozatvállalásokkal vívjátok ki mások elismerését, hanem a valós értékeitek megmutatásától.
07.22. 11 óra és 15 óra között, Hold – Plútó, Jupiter kvinkunx
A következő tanítás a téves meggyőződéseink témáját feszegeti. Tanító fényszögek dolgoznak, amik felerősíthetik a lehangoltságot, csalódottságot.Vegyétek észre a tudattalanban rejtőző akadályokat, régi rutinokat és változtassatok rajta!
07.22. 23 óra 05 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
A nap utolsó tanítása a sorsbolygótól érkezik. Ez a felesleges terheinkre, félelmeinkre karja felhívni figyelmünket. Érzelmileg elég fagyossá válnak a dolgaink, ha nem keresünk tudatosan kellemes gondolatokat elalvás előtt.
07.23. 1 óra 40 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!