Július 2. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, kétségeitek tisztázásában segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
07.02. 19 óra 30 perc, Hold a Halak jegyébe lép
07.02. 23 óra 40 perc,
Hold – Uránusz szextil
Az uránuszi energia mint mindig, most is feszültséget gyárt, de csak azért, mert szeretne kimozdítani bennünket a túlzott áldozatvállalás szerepéből. Így elalvás előtt viszont erős zaklatottságot okozhat. Az egyetlen jó oldala, ha vizuáljátok vágyaitokat és úgy alszotok el.
07.03. 6 óra 25 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A reggeli hatás segít abban, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottak legyünk. Most könnyebben fog menni a kötelező feladatok elvégzése is, csak arra ügyeljetek, hogy ne vállaljátok túl magatokat.
07.03. 19 óra, Hold – Nap trigon
Kimondottan kellemesnek ígérkezik az este akár családi körben, akár egyedül töltitek.
07.03. 22 óra 20 perc, Hold – Jupiter trigon
Ez a hatás csakis tőletek függ, segítőtökké válik, vagy még jobban felerősíti a lehangoltságot, ha épp érzelmi hullámvölgyben vagytok. Próbáljátok megfejteni mi dolgozik bennetek, és megoldást találni rá. Abban viszont segít, hogy hiteteket erősítve aludjatok el, ami álmotokban jótékony hatását is kifejtheti.
07.04. 4 óra 20 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Nagyon erősödik az intuíciótok, ami álmaitokban is testet ölthet. Ébredés után próbáljatok visszaemlékezni álmotokra és megfejteni az üzenetét.
07.04. 11 óra 45 perc, Hold – Plútó szextil
Az energia, támaszkodva érzékenységetekre, könnyen felnagyíthatja a szeretetlenség, eldobottság érzését. Amennyiben a kisördög rossz gondolatokkal bombáz a fejetekben, próbáljátok megtalálni az okot, és azt, hogy hogyan változtathattok rajta.
07.05. 6 óra 49 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Öntözés, leveles zöldség vetése, termést ne takarítsunk be, csak olyat, amit azonnal felhasználunk.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.