Július 15. Bak növő Hold, Telihold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Telihold időszakába lépünk, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most változtatni.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
07.15. 1 óra 04 perc, Hold a Bak jegyébe lép
07.15. 13 óra 10 perc,
Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, ami miatt azt érezhetjük, hogy nem találjuk a helyünket, minden idegesítő, ami megszokott. Jó ha belecsempésztek egy kis különlegességet a délutánba, így a belső szabadságvágyatok is lecsillapszik.
07.16. 6 óra 40 perc, Hold – Vénusz szembenállás
A reggel nem a harmóniáról lesz híres, valahogy magunk sem tudjuk miért, de feszültek vagyunk. Ez egy olyan állapot amikor nem is igazán tudjuk mit szeretnénk, csak tengünk-lengünk. Próbáljatok valami kellemes emlékre gondolni, vagy keresni valami olyan dolgot, ami boldogságot okoz.
07.16. 9 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
A délelőtt kimondottan alkalmas arra, hogy odafigyelést, kitartást igénylő feladataitokat elvégezzétek.
07.16. 12 óra 50 perc, Hold – Neptunusz szextil
A délután kicsit álmodozóvá válhat. Bár készen álltok feladataitok elvégzésére, mégis leginkább kiszakadnátok a mindennapok szürkeségéből. A kötelező dolgok mellett fordítsatok időt pihenésre is!
07.16. 19 óra 15 perc, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró esténk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszakában nehezebb harmóniában maradnunk, hiszen a kötelességtudatunk kissé túlműködik, erre erősít most rá a plútós energia. Változatlanul az a feladat, hogy ne a kötelező feladatokon kattogjatok, találjátok meg az egészséges határokat.
07.16. 23 óra 38 perc, TELIHOLD
07.17. 11 óra 17 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.