Július 11. Rák fogyó Hold, Újhold – Érzékenység, érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Fogyó Hold időszakába járunk még, de hamarosan beköszönt az Újhold. Még van lehetőség arra, hogy elengedjétek mindazt a lelki terhet, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést/teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
07.11. 19 óra 58 perc, Hold a Rák jegyébe lép
07.11. 23 óra 10 perc,
Hold – Vénusz szextil, Hold – Uránusz szextil
Kicsit nyughatatlan energia, ami nehezítheti elalvásunkat. Elalvás előtt vizualizáljátok azt a képet, ami a megváltoztatott életeteket jelenti, amiben harmóniában, fizikai és lelki biztonságban érzitek magatokat.
07.12. 3 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Nem egy kellemes hatás, hiszen lefagyasztja az érzelmeket, de ezt most legfeljebb egy rossz álom formájában kell megélnünk.
07.12. 17 óra 10 perc, Hold – Jupiter trigon
A jupiteri hatás erősíti az érzékenységet, sérülékenységet. Minden attól függ majd, hogy mi jár éppen a fejünkben, mind a negatív mind a pozitív hatás erősödhet. Tehát csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok az estéteket.
07.12. 22 óra 10 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás erősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, a láthatatlan dimenzió felé való nyitottságot.  Elalvás előtt gondoljatok arra, amire szeretnétek álom formájában választ kapni.
07.13. 3 óra 40 perc, Hold – Plútó szembenállás
Ez a nyomasztóbb hatás, amely feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Az elengedésben segíthet, mert álmotokban mindezt tudatos szintre emelve feldolgozhatjátok azt. Amennyiben ébredés után is a hatása alatt érzitek magatokat, akkor tudatosan kell lelketeket felrázni és boldogsággal megtölteni.
07.13. 4 óra 48 perc, ÚJHOLD
07.13. 19 óra 30 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, kártevőirtás.

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.