Január 9. Skorpió fogyó Hold – Szélsőséges érzelmek

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
01.09. 21 óra 5 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
01.10. 1 óra 50 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
A hatás felerősítheti a félelmeket, amik valaminek vagy valakinek az elvesztése miatt dolgozik bennetek, de vagy nem néztetek vele még szembe vagy elfojtottátok magatokban. Az energia álmotokat befolyásolja, így könnyen előfordulhatnak rossz, félelmetes álmok, akár a halál is megjelenhet álmaitokban. Ne ijedjetek meg ettől, ez csak a bennetek dolgozó félelmek megjelenése lesz, ami az éjszaka folyamán felszínre került és fel is dolgozódott.
01.09. 20 óra 40 perc, Hold – Neptunusz trigon
A hatás miatt növekszik az intuíciótok, így jó, ha hagyjátok, hogy belső hangotok irányítson benneteket. Viszont arra figyeljetek, hogy érzékenyebbek vagytok, a szélsőséges érzések belülről feszíthetnek benneteket, de igyekezzetek nyugodtnak maradni és nem a körülöttetek lévőkön levezetni idegességeteket. Alvás előtt gondoljatok arra, amire választ szeretnétek kapni, álmotokban megkaphatjátok rá a választ.
01.11. 9 óra és 11 óra között, Hold – Jupiter együttállás, Hold – Plútó szextil
A Jupiter energiája mindent felnagyít, szinte mértéktelenné tehet. Kérdés mi lapul a szívetekben? Ha szerethetetlennek érzitek magatokat, ha harag dúl a lelketekben akkor azt erősíti fel.Ha boldogok és elégedettek vagytok, akkor ennek ad energiát és még boldogabbnak érezhetitek magatokat. A plútós hatásnak köszönhetően felkavarodhat a tudattalan, felszínre hozva az elfojtott sértettséget, keserűséget, haragot. Tehát most nagyon fontos, hogy elcsitítsátok a fejetekben duruzsoló kisördögöt és pozitív dolgokra gondoljatok.
01.11. 13 óra 35 perc, Hold – Mars együttállás
Ügyeljetek a délután nyugalmára, mert a hatás elég sok feszültséget hordoz magában. Ilyenkor nehezen foghatjátok vissza ösztönös reakciótokat, amely elég szenvedélyes formában tud megnyilvánulni.
01.11. 14 óra 30 perc és 16 óra között, Hold – Nap szextil, Hold – Vénusz szextil
Amennyiben az előző hatásokat megfékeztétek, akkor a délután már harmóniában, szeretetben és nyugalomban telhet. A délután alkalmas olyan munkák végzésére, ami kitartást, elemzést igényel.
01.12. 8 óra 3 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.